Backlink Hakkında Kafam Karışık Yardım Lütfen
6
●210
- 10-11-2024, 16:22:33Şimdi arkadaşlar bilmediğim konu olan backlink ten değilde bildiğim konu ve istediğim amaçtan bahsedeyim size. Şimdi benim sağlık üzerine bir websitem var. Site adsense onaylı. Site 3-4 aylık. Şöyle bir sorunum var. İçeriklere hit gelmiyor günde 3-5 organik trafiği var. Bunu backlinkle üst sıralara taşımak istiyorum. İçeriklerin rank math değeri 90 üzeri hepsi. Backlinkin faydası olur mu? Olursa hangi tür backlink önerirsiniz lütfen bilen birisi yorum yaparsa sevinirim neden diye sorarsanız emek var ortada heba olmasını istemem. Bütçem fazla yok. Fiyat performans işi arıyorum açıkçası. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
- 10-11-2024, 16:33:20Facebooktan trafik alabiliyorum ama adsense yönünden sorun olduğu için paylaşım yapmayı kestim. Sosyal medyadan nasıl paylşabilirim linklerimi?
- 10-11-2024, 18:19:58Düzgün kaynaklardan alım yaparsanız evet faydası olur fakat sitenize sıralama veya trafik getireceğinin bir garantisi yok ne yazık ki.
- 10-11-2024, 22:35:42f/p arıyorsanız kendi paketlerimizi önererek lafa gireyim
https://backlinkmatik.com/backlink-paketleri/
rank math 90 ve üzeri olmasının bir önemi yok hocam, iç SEO onun çok daha fazlası. Backlinkler ancak on-page ile aynı telden çalar ise, yani her iki taraf birlikte olumlu sinyaller verir ise işe yarar. İçerikleriniz kötüyse, teknik SEO yetersiz ise, milyon backlink dahi işe yaramaz, bunu backlink satışı yapan bir platform olarak söylüyoruz.
sevgiler