Arkadaşlar daha önce asp tasarım bulunan ve index olarak 5 k yı geçik olan sitem i wp ye çevirdim. Ancak sitem şimdi google arama motorunda yok dencek durumda. site : burası
sanboxmu filtremi yada başka bişeymi ve ne yapma gerkiyor. şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar bu site sanboxmu .
5
●457
- 01-08-2009, 19:24:59Hocam Ben 40K indexli siteyi Hiç düşünmeden sildim. SDitenizin içeriğine ve populer kelimelerine göre 1-3 hafta arası sitenizi guncel tutar önemli ve hit alan linkleri geri verirseniz düzelir.
Ve eminimki bu en fazla 3 hafta içinde kaybettiğiniz hitleri güncel tutarsanız siteyi fazlasıyla alırsınız.
Kolay gelsin. - 02-08-2009, 17:53:33sitede bir problem yok zaten. zamanla sayfalarını görür asp sitenin indexlemelerini silmiş işte. güncellemelerine devam et pagerank değişimine kadar düzenini bozma sorun yaşamazsın. zaten sandbox olucağını sanmıyorum ama pagerank kaybetme en azından.