• 30-07-2009, 01:41:08
    #1
    Arkadaşlar merhaba;

    Bilmiyorum sizinde daha önce böyle olaylar başınıza geldi mi ama son 3 aydır benim yaklaşım 4 tane sitemde aynı sorun var ve siteler wordpress tabanlıdır.

    Sorun : İçerik eklendiği zaman google sitemi okuyor içeriği de okuyor cache de alıyor. Fakat eklenen konu titl'ın da arama yaptıgımda sadece sitemin ana sayfası linki çıkıyor.

    Buna bir türlü anlam veremiyorum.

    Olası ihtimaller

    1. Wordpress sürümü alakalı ( hemen hemen hepsi 2.6.3 ) fakat yine başka sitemde aynı sürümü kullanıyorum sorun yok.

    2. Fazla backlink ( hacklink söz konusu degil ) hatta içerikdaş sitelerden diyebiliriz.

    3. Kopya içerik ( 2 tanesi dizi sitesi ) keywords description ve title'ları genel olarak diğer sitelere farklı.

    4. tema kaynaklı olabilir. ( genelde kendi yaptığım temaları kullanmayı tercih ediyorum) h1 - h2 - h3 - h4 vs.. kodları yerli yerinde


    Bu konu da tecrübeli olan arkadaşlar konuya müdahil olurlarsa sevinirim.
  • 30-07-2009, 01:46:46
    #2
    siteniz yeni oldugu için olabilir
  • 30-07-2009, 01:46:51
    #3
    Aynı sorun bendede var sadece ana sayfadan ilgili başlığın kelimesini alıp kendi kafasına göre bir yerlerde çıkartıyordu.

    Ne kadar seo eklentisi varsa denedim.Bir işe yaramadı.En son farklı tema geçtim şu an aştım gibi bu sorunu azda olsa yine var.
  • 30-07-2009, 01:48:22
    #4
    ✅ CANVA PRO 60₺ 🟠 SEMRUSH GURU 150₺
    All in SEO kullanıyormusun? Kullanıyorsan;

    Rewrite ve canoncial seçeneklerini işaretle ve yeni bir konu aç ve izle konuyu olması lazım..
  • 30-07-2009, 02:06:16
    #5
    Anonim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    siteniz yeni oldugu için olabilir
    söz konusu domainler 1.5 senesi doldurmuş ve sürekli faal olan domainler.

    Lvp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynı sorun bendede var sadece ana sayfadan ilgili başlığın kelimesini alıp kendi kafasına göre bir yerlerde çıkartıyordu.

    Ne kadar seo eklentisi varsa denedim.Bir işe yaramadı.En son farklı tema geçtim şu an aştım gibi bu sorunu azda olsa yine var.
    dünden beri comtemt v2 ( bir nevi default ) adlı temayı kullanıyorum.

    Hagiwhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    All in SEO kullanıyormusun? Kullanıyorsan;

    Rewrite ve canoncial seçeneklerini işaretle ve yeni bir konu aç ve izle konuyu olması lazım..

    evet all in seo kullanıyorum rewrite seçeneği aktif. Fakat canoncial adlı seçenek bende görünmüyor.

    Edit : sürüm ile alakalı bakalım 1.6.4 ü yükledim ve dediğiniz seçenek var.
  • 30-07-2009, 02:32:17
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Mybb de ve diğer alt yapılardada aynı sorun var, bendede aynı sorun var...
  • 30-07-2009, 03:53:04
    #7
    değişen birşey yok google yine ana sayfayı indexliyor