merhaba arkadaşlar Akbilişim İnternet Hizmetleri || Hosting, Domain tescil, Dedicated, Reseller, Radyo hosting... siteme awbs kurdum 1 ay önce ama hala googlede eski indexler duruyor.Çoktan yenilenmesi lazım ama nedense hala indexlemedi.İşte link aşağıda bakın.Acaba bu nedendir.Eskiden googleye sitemap vermiştim şimdi onuda sildim amahala eski indexler var :S
site:www.akbilisim.net - Google'da Ara=
İndexlemede Sorun!
12
●1.163
- 23-02-2007, 01:46:37Sebebi çok basit. Backlink sayın 0. Hiç bir web sitede linkin yer almıyor (İsim olarak değil, link olarak). Dolayısıyla şu anda Google'ın indexlenen sayfaları, Google Add Url'ye eklediğin zamandan kalma.
3-5 siteden back link alırsan, siten bir kaç günde update edilir. Niye mi? 4 gün önce aldığım domain, pr'si 3 olan web siteden link alınca, Google'a eklememe rağmen, indexlendi. Çözüm, backlink!