Benim sitem yeni iken daha içerik oluşturma sırasında benden içerik çalan bir site var. Benimki o zamanlar daha otoriter olmadığı ve yeni site olduğu için benden 100 kadar içerik çalmış. O içeriklere bakıyorum hepsi ilk sayfada.
Benim ise o içeriklerden hiç hitim gelmiyor. Hatta sıralamalarda bile yokum. Çünkü ilk ekleyen o gibi görünüyor. Adam olduğu gibi copy paste yapmış.
El emeği göz nurum 100 kadar 500 -1500 kelime arasında değişen makaleler. Bu karaktersize ne yapabilirim.
Tabiki de hakkım harram zıkkım olsun. Sonuçta göz yoruyoruz içerik oluştururken.
Benden içerik çalan site ilk sayfada çıkıyor
2
●368
- 08-09-2023, 16:08:47
- 08-09-2023, 20:31:24teknik destek alın, hocam ip yasakmala mı olur, farklı bir takım tedbirler mi olur bilemiyorum ama bir şekilde engellemeye çalışın hocam. otorite meselesi bu, sizden daha otoriter ise sizden 1-2 saat sonra içerik girse dahi, o sizden önde çıkar
- 08-09-2023, 20:58:00Muhtemelen sizden erken index aldığı için sizin içerikleriniz kopya durumunda gözüküyor olabilir hocam.