Merhabalar,
Google haritalara eklediğimiz bir işletme için 2 ayı geçkin süredir uğraşıyoruz ancak doğrulamayı tamamlayamadık.
Bu konuda hızlı destek sağlayabilecek kişi veya kurum arıyorum.
Haritaya eklediğimiz işletme 2. bir şube harita kaydını oluşturduk. Kod süresini bekledik gelmedi. Bu süreçte desteğe başvurmayı denedik ancak türkçe yardım sayfasında sadece "topluluğa sorun" seçeneği çıkıyor. Sayfa dilini değiştirdiğmizde en azından mail atabiliyoruz. Bu yöntemler kod gelmedi vs diye başvuruda bulunduk. Bir sonuca ulaşamadık ancak o süreçte Kodu içeren zarf geldi. Sevinerek zarfı açtık kodu girdik, bizi telefon ile doğrulamaya yönlendirdi telefon ile de doğrulamayı yaptık ancak sanki hiç doğrulama yapılmamış gibi tekrar en başa döndü ve kodu girin adımında kaldı. Mecburen tekrar kod istedik ancak 1 ayı geçti hala kod gelmedi. Tekrar ingilizce yardım sayfasını kullanarak mail attım, cevap aldım. Belirli fotoğraflar talep ettiler. Hepsini harfiyen sağladım ve gönderdim. Bina fotoğrafı tabela fotoğrafı vs. Ancak bugün gelen mailde işletmenin belirtilen konumda olduğunu doğrulayamadıklarını ve video görüşmesi ile doğrulama seçeneğini kullanmamı istiyorlar. Ancak verdikleri linke tıkladığımda video görüşmesi ile ilgili bir seçenek çıkmıyor (sanırım yine türkçe problemi)
Süreç bu duruma gelmişken ben bunu çözebilirim diyen birine ihtiyacımız var.
Google Haritalar İşletme Doğrulama - Destek
5
●170
- 06-07-2023, 15:50:20
- 06-07-2023, 15:52:43Normalde bende sürekli doğrulama yapabiliyordum adrese geliyordu. Ama bana da 2 aydır kod gelmiyor sanırım adresle alakalı bir durum bu.
- 06-07-2023, 15:55:48Postacılar google zarflarını direk çöpe atıyorlar.
Postahane merkezine gidip direk karıştırın orayı
Ondan sonra koşarak getirirler. - 06-07-2023, 15:56:52Kaç gün olduğunu hatırlamıyorum dailkerkolukisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gün geldiğinde tekrar isteyeceksiniz
En son 3 ncü de kapanıyor ve video ile onaylatma sayfasına gidiyor. - 06-07-2023, 15:57:23Lokosyon da bir değişiklik yaptınız mı denemeler vs hocam detay iletir misiniz ne şekilde islme yaptınız hesapta