• 10-05-2009, 09:58:27
    #1
    Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir şeyi soracağım;

    Örneğin özel scriptli bir siteyle , wordpress bir site arasında fark var mıdır?Yani Googlebot siteye girdiğinde bunun özel script olduğunu nasıl anlar , benim bildiğim anlayamaz.Ama anlamıyorsa bazıları özel script daha değerli filan diyorlar.O halde anlıyor herhalde diyorum.

    Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.Hangisi daha iyi ve farkı Google anlar mı?
  • 10-05-2009, 10:05:13
    #2
    Üyeliği durduruldu
    bence önemsiz gibi wordpress kullanıyorum öle bi site içi seo ayarladım ki
    Domaintools verilerine göre SEO Score:%99 yaptım bi kaç backlink aldım sitem 5k idi 2gün aralıklarla 10k oldu.
    Özel yazılım scriptlerdede tabiki temel her zaman önemlidir. Seo'yu baştan yapabilirsin kendine göre onun için.
    Önemlide olabilir
  • 10-05-2009, 10:08:06
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Özel script önemli diyorlar ama ben bi önemini göremedim ( Çünki hiç özel scriptim olmadı )

    Ama wp'den memnunum..
  • 10-05-2009, 10:24:01
    #4
    Script'in seo uyumu önemlidir; fakat herşey script değildir.

    Berbat bir script ile de başarılı olabilirsiniz ama daha fazla uğraşmanız gerekmektedir. Rekabetin fazla olduğu kelimelerde script önemli bir etkendir.
  • 10-05-2009, 11:29:02
    #5
    Peki Google botlar sitenin scriptinin özgün veya wp , vb filan olduğunu anlayabilirler mi?
  • 10-05-2009, 11:30:55
    #6
    anlarlar smf forum sonuçlarında aradığınız kelime için kaç yorum olduğunu gösteriyor

  • 10-05-2009, 11:35:08
    #7
    LordSebbo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    anlarlar smf forum sonuçlarında aradığınız kelime için kaç yorum olduğunu gösteriyor

    Teşekkürler bilgi için , bunu öğrenmem iyi oldu ben de boşuna para veriyorum özel scriptlere o kadar demeye başlıyordum neredeyse.
  • 10-05-2009, 11:44:57
    #8
    sonuçta botlar özgün içeriği çok rahat ayırt edebiliyor ve girdikleri sistemin yapısınıda kodlar yığını olarak görüyor bunlarıda özel başlangıçlar hariç ayırt edip bu özel bir sistem demekki burası özelleşecek diyebiliyordur bu benim görüşüm lakin içeriği ayırt etmekle daha fazla meşguldür.yoksa dünyada milyonlarca wp ve blogspot oldu onları es geçerdi.(tema sistemleri gözardı edersek.)
  • 10-05-2009, 12:02:17
    #9
    Üyeliği durduruldu
    script önemli bir etken tabi ki ama bana göre daha ziyade google ile uyumlu temiz kod yapısı ( tasarım açısından söylüyorum bunu, gereksiz div vs kullanımı çok fazla bir çok sitede )