Selamlar,
Makale özgünlük testi araçları olduğu gibi yapaylık testi araçları da var.
En bilinenlerinden biri: https://www.zerogpt.com/
Yapaylık oranı yüksek çıkarsa ne yapacağım?
Cümlelerin hep aynı kalıpla yazılan yerlerini kendi ağzınızdan revize ederseniz faydası olacaktır. Oran pek oynamazsa makalenin hatrı sayılır kısmını kendi cümleleriniz ile baştan kurgulayabilirsiniz.
Önemli not: Şu an için Google'ın AI ile yazılan makalelere bir yaptırımı kesinlikle yok. Bu makaleleri olduğu gibi alıp yayına alan arkadaşlar sıralama alamayınca Google'ı suçluyor. İnsan eliyle de SEO kriterlerine hiç dikkat etmeden makale yazarsanız o da muhtemelen sıra almayacaktır. (Site kelimelerinde otoriter değilse.)
İçeriğini Chatgpt ile hazırlıyor ve Google'dan korkuyorsan, çözümü basit
3
●588
- 15-06-2023, 11:50:32Elinize sağlık
Kesinlikle katılıyorum. Kendi beceremeyip chat gpt yi suçlayan birçok kişi var.
Ek bir not
https://www.deepl.com/translator
translate ile
Türkçe > rusça > almanca > türkçe
gibi bir sıralamayla çevirip
https://www.deepl.com/write
ile yazım hatalarını düzeltirseniz daha kaliteli çıkar.5 kişi bunu beğendi. - 15-06-2023, 11:53:08İlginize ben teşekkür ederimFlushixy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağolun hocam sizin de elinize sağlıkMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani başarısızlığı başka yönlere yormaya alıştığımız için bu AI konularında da herşeyi hazır bekliyor, bir olumsuzluk olması durumunda kendimizde suç bulmuyoruz. Bu şekilde maalesef bir ilerleme kaydedilemez.