arkdaşlar s.a Nur Kıyısı Bediüzzaman Said Nursi | Nur Kıyısı Bediüzzaman Said Nursi nur | Nur Kıyısı Bediüzzaman Said Nursi bediüzzaman | Nur Kıyısı Bediüzzaman Said Nursi said nursi | Nur Kıyısı Bediüzzaman Said Nursi cemaat |
sitem sayac tan referanslara bakınca adam googlede arama yapmış nursi said mesela ikinci sayfadan siteme girmiş ordan tıklıyorum fakat ikinci sayfada site yer almıyor ve bikaç böyle örnek var acaba googlede banmı yedik?
googlede ban filanmı yedik :cry
3
●363
- 02-05-2009, 20:10:34
- 02-05-2009, 20:17:49A.s yok arkadaşım yok sitenin ban yediği falan yok sapa sağlam.pcteknik36 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğin gibi sayaç`ta referansta gözüken sayfa ile google aramasındaki sayfalar uyuşmazlık gösterebiliyor. Bunun nedeni google araması ipi ve dns değişikliklerindendir.
Google`nin sadece bir arama merkezi yok çünkü. Farklı bir arama merkezi ipisinden girilmiştir. Değişkenliğin sebebi budur.
Rahat ol