Birinci yöntemi paylaşmıştım çok sevildi, sıra geldi ikinci yönteme.
Öncelikle yavaş bir kaç site buluyoruz, site içeriği kaliteli ama pagespeed kötü olan siteleri semrushtan bulduktan sonra içeriği kopyalayıp fotoları çıkartıyoruz, burada püf nokta fotoları silmek ve sonuç 1 sayfadasınız hatta sıfırıncı sonuçta, google amca ki artık dede oldu, bunu içerik iyi + pagespeed roket olmuş bir site olarak değerlendiriyor, zaten bu aralar içeriğin spam mı kopya mı olduğuna bakmadığı için sorun yaşamıyorsunuz, iyi uçuşlar.
1.yöntem https://www.r10.net/google-optimizas...m-yontemi.html
Hintlilerin yeni spam yöntemi 2
9
●1.824
- 07-07-2023, 16:29:072 konunu okudum ikiside fos kardeşim kusura bakma,
Hintlilerin diye başlıyorsun kanıt yok.
Dediğin yöntemlerde çöp kusura bakma.


sen yinede kopyalamayı dene ama anlamıyorsan spam işinden konu açıp kafa karıştırma, ya düzgün kanıtlı aç bunu yapmışlar de. yada hiç konuşma derim.
tonla sitem var spam senin dediğin kadar basit değil. kopya içeriği eklesende silinecektir yada alta düşeceksin özgün olan sen değilsin çünkü page speed felan hikayesi yazma. - 07-07-2023, 22:02:00agnostik bir insan içinde adaletsizlikCherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalınan sitenin sahibi izin vermedikçe kul hakkıdır zaten

