Selamlar,
Az önce denk geldim, SERP'te denk geldiğim makale içeriğimin sonuna eklenen site adı kelimem, örnek veriyorum Webtekno iken webtekno.com şeklinde değişmiş.
Rankmath Başlıklar ve Meta alanına herhangi bir müdahalede bulunulmadı daha önce fakat bu durumu farkedince girip default şema ayarını Yok şeklinde seçtim. Onun title değeri müdahale edebiliyor düşüncesindeydim çünkü.
Bu Google taraflı bir sorun mudur? Bu sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar nasıl bir çözüm yolu ürettiler?
Sayfa başlığı ve SERP başlığı farklı. Ne yapmalıyım?
6
●144
- 24-01-2023, 04:10:23Merhaba, Google başlık ve açıklamayı istediği gibi değiştirebiliyor. Aslında bu sizin için iyi bir şey. Marka olmuş.
- 24-01-2023, 04:18:12RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu durumdaki kaygım Google'ın bunu kendisinin mi yaptığı yoksa benim optimizasyonumda bir sıkıntı mı olduğuydu? Çünkü Site Title Check sitelerinin çoğunda içeriklerimin bağlantılarını ekleyerek test ettim, title sorunum bulunmuyordu. - 24-01-2023, 04:38:55Canepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-01-2023, 05:13:37malasef bi süredir yapıyor bunu google.yani google keyfi olarak kendisi degiştirebiliyor,sen itiraz/müdahale edemiyorsun bildigim kadarıyla.
- 24-01-2023, 10:31:38RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülefatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle