Arkadaşlar google webmaster tools (yönetim) den girin arkadaşın dediği gibi yeniden değerlendirme isteyin bir hafta bile sürmüyor. Sandboxta olan ama süper bi domain aldım 3 gün filan sürdü direk çıkarttım.
eskiden ne alemdeydi neler vardı bilemiyorum domainde ama sadece yeni aldığımı ve kesinlikle eski ile alakası olmadığını zaten basir bir site kurduğumu detayları ile anlattım yolladım direk site active oldu sandbox filan kalmadı. Kesinlikle iyi bir yöntemdir ama kinci kez aynı şeylerden düşmeyin zor durumda kalma ihtimaliniz çok yüksek olacaktır.
Sizcede SandBox'damıyım
12
●888
- 11-03-2009, 16:14:01Ya madem SandBox'dayım Neden Bazı kelimelerde daha 1.sayfadayım ? Çok Tuhaf Goog'lede domain diye arattığımda çıkmıyor domainim.net diye arattığımda çıkıyor.Ama İstatistiklerden bakdığımda aranan kelimeler bayağı guzel yne çıkmışım :S