• 28-02-2009, 21:03:49
    #19
    Bend enemiştim te pek faydasını göremedim. MSN Yahoo gibi arama motorlarında benim sayfalarımı gösteren yerlere link verdim site:siteadı.com gibi başka siteden bunları google'a indexlettirdim. Arama motorları ile ilgili makale yazarak şöyle indexliyor böyle indexliyor gibi bir yazıyla link vermiştim. Google o sayfaları indexlerse dedim. Bende doğrudan msn searchten yahoo dan google dan link alırım diye dşünmüştüm. Ama hiç bir faydasını görmedim.
  • 28-02-2009, 21:05:05
    #20
    Google'a veriyoruz tabiki ancak dışarıya verilen link sonuç itibari ile pagerank'tan da verdiğimiz linke aktarım yapmıyor mu?
  • 28-02-2009, 21:08:01
    #21
    Üyeliği durduruldu
    İlginç bir düşünce.Denemek lazım ...
  • 28-02-2009, 21:15:29
    #22
    Misafir
    Google' a link veren hangi sitenin Pr si düşmüş
  • 28-02-2009, 21:21:08
    #23
    ben biraz daha abarttım

    bkz wordpress
  • 28-02-2009, 21:22:00
    #24
    hmm evet güzel paylasım teşkkür ederim. fakat sunuda ben belirtmek isterimki bunu konularınızın sonuna koyarsanız genellikle konuyu okuyanlar tıklar ve rakiplerinize hit gonderirsiniz. bunu div kodlarıyla saklayarakta konularınıza eklerseniz sadece size ve google a faydası olur

    <div style="display:none"><a href="http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=kelime" title="kelime">kelime</a></div>
    şeklinde div ile gizleyebilirsiniz. buda benden olsun.
  • 28-02-2009, 21:23:15
    #25
    bilgicc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Google'a veriyoruz tabiki ancak dışarıya verilen link sonuç itibari ile pagerank'tan da verdiğimiz linke aktarım yapmıyor mu?
    yani sonucta link cıkısı yapıyorsunuz ; )
    nofollow olarak eklerseniz bi zararı olmaz ama faydası da olmaz
  • 28-02-2009, 21:23:39
    #26
    göze kulağa hoş geliyor deneyelim bakalım
  • 28-02-2009, 21:33:44
    #27
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    gizlenmiş linkler, background-color'u ile color'u aynı olan linkler ve yazılar (özellikle anahtar kelime teşkil edenler) veya 1 puntoluk yazılar ve linkler, google'la aranız açısından iyi değildir, önermem. bana kalırsa altına yazın her konuyla ilgili google'da arat diye, zaten sizi bulan google'dan bulur, beğenmezse tekrar google'a aramaya döner. sitenize güveniyorsanız bunun sakıncası yoktur, hatta blank açtırırsınız, eğer sitenizin içeriği iyiyse misafir google'da sizin sitenizdeki gibi bir bilgi bulamazsa işte o zaman misafirin gözünde daha da büyürsünüz.