Merhaba seo konusunda pek bilgim yok o yüzden size danışmak istedim.
Bir web sitem var www.haber.run buraya yeni yazı eklediğimde örneğin son yazı ekledim ve 32. sıradaydı.Bugün 30. sıra olmuş.Bunu ön sayfalara getirmek için ne yapmam gerekir?Backlink almak işe yarar mı?Piyasada satılan backlink botları ile bunu sağlayabilir miyim?
SEO Hakkında Bir Soru
6
●238
- 17-05-2022, 18:45:33sayfanızda sıkıntı var. ama

su efect yüzünden menu filan engellyor. - 17-05-2022, 18:46:13Evet hocam yeni oldu anlamadım tema sahibine mesaj attım çözülmesi içinwebtasarimofisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-05-2022, 18:47:22becne o efekti kaldırın hem sayfanın agır acılmasını sağlar... gerek yok... Kişisel ajans sayfası olsa tamam . ama haber blogta bunlar agırlaştırma yapar.UCDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-05-2022, 20:13:27Kelime analizi yapıp rekabetin düşük olduğu köklü haber sitelerinin başlarda olmadığı long keyword denilen tarzda içerikler girmelisin
- 28-05-2022, 15:38:46İçerikler çok kısa. En az 400-500 kelimelik içerik girmenizi öneririm. 200 tane 500-1000 kelimelik makale 1000 tane 250-300 kelimelik makaleden daha değerlidir. Özellikle de ziyaretçi çekmek istediğiniz sayfaları ve halihazırda ziyaretçisi olan sayfalarınızı optimize edin, gerekirse bu sayfalarda 1000-2000 kelimelik makale kullanın. Haber sitelerine site dışı optimizasyon yapmak zor ve masraflıdır, genellikle ana sayfanıza ve kategori sayfalarınıza backlink almanız gerekiyor. Hiçbir şekilde anahtar kelimeye link almayın, ana sayfanıza "https://www.haber.run/", "www.haber.run", "haber.run", "haber run", "Haber RUN - Teknoloji - Oyun - Gündem" kelimelerine link alırsınız, sakın sadece "haber" kelimesine link almayın. Kategori sayfalarınıza da link alırken anahtar kelime kullanmayın. Böylece google linklerinizi organik sanmaya başlayacak, ve içerikleriniz yavaş yavaş yükselmeye başlayacaktır.
Bu arada mutlaka etiketleri kaldırın, ve bu etiket URL'lerini ilgili kategori sayfalarına 301 yönlendirmesi yapın. Link gücünün mantıklı ve etkili bir şekilde dağılmasını sağlayın sitede. Site içi linklemelerde de anahtar kelime kullanmayın, sadece ilgili sayfalara link verin.

