• 10-02-2009, 18:11:37
    #1
    Merhaba arkadaşlar,

    Ortalama 5 yıldır hergün güncel içerik girdiğim bloğum 1 aydır açtığım konular google.com da indexlenmiyor. Eskiden her açtığım konu 1. sırada çıkardı fakat şu an aramalarda göremiyorum. Hitim ise 40k civarında yıllardır hiç değişmedi.

    İşin ilginç tarafı ise blogsearch.google.com aramalarında yine 1. çıkıyor ve indexleniyor ama normal google.com aramasında 999. sayfada bile çıkmıyor.

    Sitemapı hergün konu eklediğimiz için yenilerim, rss ile ping atarım.

    Bloğum w3.org standartlarına uygun olduğu için sayfamda en ufak bir kodlama hatası yok. hatta lynx browser ile de test ettim hata çıkmadı.

    Backlink sayısı ise 300k civarında. Google indexi 290k, pageranki 4 ayrıca binlerce konusu pr4-3-2-1 olarak değişiyor ve link sorunum olduğunu düşünmüyorum.

    Yani kısacası google.com aramalarında yeni açtığım konuların indexlenmemesi için bir problem göremiyorum. Neden sadece blog aramalarında çıkıyorum? da google.com aramalarında çıkmıyorum. Lütfen konuda uzman arkadaşlar yorum yazabilirlermi? teşekkürler.
  • 10-02-2009, 21:50:53
    #2
    Aynı sorun iki sitemde de var kafayı yicem kaç kişi aynı sorunu yaşıyor çözüm bulabilen yok

    edit: r10'da da aynı problemmi var bakarmısınız?

    http://www.google.com.tr/search?hl=t...btnG=Ara&meta=

    indexlemiş ama tekil yazı olarak göstermiyor, benim sorunumda aynı.
  • 11-02-2009, 03:37:05
    #3
    Dalgalanma diyecem ama 1 ay sürmez dalgalanma. Çözüm yokmu arkadaşlar?
  • 19-10-2009, 02:35:44
    #4
    Bununla ilgili lütfen yardım edin. Tüm sitelerim aynı duruma düştü :S
  • 19-10-2009, 18:01:49
    #5
    dereliselcuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bununla ilgili lütfen yardım edin. Tüm sitelerim aynı duruma düştü :S
    hocam hiçbirşey yapmadım 1 ay kadar sonra kendiliğinden düzeldi