Bu Site Bilgisayarınıza Zarar Verebilir ? R10.Net tede var
579
●25.525
- 31-01-2009, 16:58:15Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.ve google patlar
- 31-01-2009, 16:58:15Google amca uçtu

Konuyu Toplam 158 üye okuyor. (117 Kayıtlı üye ve 41 Misafir) WebEngineer, adreni, afsbilisim, amfibi2000, ApocaLypse_, Aykut, azureus, bunyamin81, BurakH, Cagonni, Cem, CeSSeT, cilginmax, CRYSIS, cyberbob, dna, DuyquSuz1, ecndn, efkarligece, Elestirmen, Empyriumxx, Erenner, Ergun, erkut79, eva4ever4, eviL, FaRuKuZaM, FaVoRi, ForuMFormaL, Forumkolik.biz, Fovist, fredick, frmgenc, genetik, Geveze1+, Gizliilimler, GraMaj, GR_Battal, gzou, izmirya, izmit_Lee, JasepH, JoNeSS, Kad!r+, Kadir, KaHRaMaNKeNTLi, kaklen, kamehame, KopRuLu, LeViS, loperselim, LordSebbo, Lunatic, mediabilgi, MeSsO_, mgora, MrDangerious, munzur, MuratS+, Musty84, MysticaL, naniCk, narkoz_39, NatroTech, netevren, netsatis, NoSs, omustafa, onlineGameR, pamukadam, PeRFeCT_MaN, Private, Qarisma, rayS, RCX, reaxion, RemiX, Riesse, RK7, Sanik, sanka, scrol, seoadami, ShekerChi, Shun, simdidensaol, SoleKinG+, sosyopat, StoryLine, StranqeR, suskunduygular, TakunYA, teenesil, TekimNet, the_caglar, Tonys, TrCafem, turkey, UndeaD, vibrissa, W3BM4ST3R, white35, Wii, Wizard, wody, _cRaZy_BoYs_ - 31-01-2009, 16:58:15Normal mi bilmiyorum ama google'ın kendi serverlerında böyle bir sayfanın olmasına izin vereceğini hiç sanmam.Bence bir hack olayı olabilir an itibariyle

Bu arada resmin alındığı google adresi
Google

