1500 hıt alan sıte bır anda 100 e dustu 5 gundur
22
●1.586
- 30-01-2009, 15:44:48MisafirGoogle amca menopoza girdi. Sorun genel birşey. Benimde bir sitem zirvedeyken aniden geriledi. Takıldı kaldı ne düşüyor ne yükseliyor. Hit'te büyük çapta kayıp var. Eski yerine getirmek için çalışmalara başladım. 1 haftaya belli eder kendini. Son 1 haftada içerik eklemek dışında site üzerinde yaptığın değişiklikleri düşün ve yaptıklarını eski haline çevir. Seo'yu değiştirmiş olabilirsin, hostu değiştirmiş olabilirsin, yeni reklamlar eklemiş olabilirsin, link çıkışını artırmış olabilirsin, temayı değiştirmiş olabilirsin. Herşey olabilir. Ben hostu değiştirmiştim. Şimdi geriye alıyorum.
- 30-01-2009, 16:02:31gogle botu cıkmıodu sanırm temayı gunde 2 kere deıstyım temada devamlı oynama yapdım sanırım soruun temalarla oynamak beklıcez ellemıcem tyematı aman oynamayın ındexle cok kotu durum kımse dusmesın
- 30-01-2009, 17:30:26benim siteler geri toparlanmaya başladı ama düşüşteki sitelerinizle mtelar yada temalarla oynamayın her zamanki gibi bırakın.
- 30-01-2009, 17:40:18Üyeliği durduruldu1-) Kalıcı Bağlantılarını Hallet.
2-) Description & Keyword işini hallet. ( All in seo pack bu 2 sorunu halletmende olumlu yönde etkide bulunur )
3-) Anasayfanın google'da indexinde farklı tema var o tema daha çok işine yarar ona geri dönebilirsin.
4-) Sayfana girildiğinde farklı bir pencere açılıyor firefox'ta engelledi ama bu gibi şeylere dikkat etmen lazım.
5-) Alta eklediğin linklerin tamamını sil, yada silebildiğin kadarını bu çok etki eder karşılıklı değilse.
6-) Yorum yapın alanında bir tane hatalı kod var onu kaldır
7-) http://blog.canlarseslichat.com/?m=20090108 burdaki gibi içeriği copy-paste yaparsan bu gibi düşüşleri abartmaman gerek, biraz emek harca gereksiz yerleri temizle ve yazıyı güzelleştir
Bunları doğru dürüst yaparsan, siteni güncellersen 10 katına çıkabilir yada yapmazsan daha çok düşebilir belki tek sen girersin çöplükten farkı olmaz sitenin iyi bir yerlere gelmesini istiyosan biraz emek sarfetmelisin eski teman daha iyimiş google'da indexli olan onu tercih etmeni tavsiye ederim.
Kolay Gelsin
- 30-01-2009, 18:22:27Cok güzel Konusmussun kardes Dediklerinin hepsinde haklisin icimden Tesekkür etmek geldi Güzel anlatimCoMMaNDoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle