• 17-01-2009, 13:33:04
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar çok acil Yardıma ihtiyacım var.
    Dün ve yaklaşık 3 haftadır Google da arka plan yada arkaplan diye aratıldığında sitem Arkaplanda.com ilk sayfada 2-3. sırada çıkıoyordu.

    Dün sabahta durum böyleydi. Akşam eve geldim ve google webmaster tools a üye oldum. Burada Ayarlardan coğrafi konum seçili değildi ve bunu Türkiye seçtim, etki alanını da ARKAPLANDA.com - arka plan , wallpaper , doğa , manzara arkaplanları , duvar , kağıtları seçtim. Daha sonra google da arama yaptığımda sitem ilk sayfada çıkmadı ve hatta sitem yokoldu hiç çıkmadı. Arkaplanda diye arattığımda bile çıkmıyor. Sadece arkaplanda.com diye arattığımda çıkıyor.
    Sitem ilk sayfada çıkarken adı : ARKAPLANDA.com - arka plan , wallpaper , doğa , manzara arkaplanları , duvar , kağıtları du

    Şimdi google webmaster toolstan tüm ayarları eski haline getirdim ama güzelmedi. Acaba sebep ne neden böyle oldu.
  • 17-01-2009, 15:33:38
    #2
    merak etme ban yememişsin çünkü googlede index li 1750 sayfan var . Ban yemediğine göre üstte çıkmak için standart kurallara uyabilirsin güncel site düzgün tasarım gereksiz tag spamlardan kurtulmak.Bunun için forumdaki google optimizasyon konularınıda incelesen iyi olur.
  • 17-01-2009, 18:15:16
    #3
    Google webmaster toolstakibişeylerle oynadım diye olabilir mi. Çünkü daha sabah 3. sıradaydım, arka plan diye aratılınca. Görmüş geçirmiş biri varsa lütfen yardım etsin..
  • 17-01-2009, 18:39:15
    #4
    Üyeliği durduruldu
    heyecan yapma arkadaşım. ban yememişsin. sadece biraz gerilere atmıştır google. fazla backlink kastıysan sonucu sandbox olabilir. sandbox hakkında gerekli bilgiyi verdiğim linkden alabilirsin. selametle
    Sandbox nedir?
    https://www.r10.net/sandbox/76013-goo...box-nedir.html
  • 17-01-2009, 18:46:58
    #5
    Üyeliği durduruldu
    bir çok site ayni hale geldi bende dahil özgün makale ekle güncel tut 10gün içinde düzelir.
  • 18-01-2009, 00:28:18
    #6
    ya allah kahretsin o zaman çünkü tek yaptığım şey r10 backlink projesine üye olmaktı.