arkadaslar ufuk ozdemır sagolsun backlınk kastı baya, bende az bı sey yaptık ama hala backlınk degerım yukselmedı , hala aynı. yanlıs bı seylermı yaptık acaba
arkadaslar sımdı 2 sıtemdede farkettım. google htmlguzelkod yazınca alt sıralarda cıkıyorum, htmlguzelkodlar yazıncada dıger sıtem alt sıralarda cıkııyor , google bazı kelımelerde bırıncı sırada cıkıyordum sımdı 30 sayfalarda cıkıyorum. neden oldu acaba cokmu backlınk yaptık yoksa.
www.htmlguzelkodlar.blogcu.com
www.htmlguzelkod.tr.gg
yardımlarınızı beklıyorum
backlınk kastım baya, ama hala gozukmuyor
7
●472
- 26-12-2008, 05:03:40Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bazen pagerank 6 bile iş yapamaz hale gelir. Bunun nedeni link aldığın sitelerin çöp site veya güncel olmayan site olmayışıdır. Şu şekilde örnek vereyim. Pagerankı 2 olan bir sitem var google botları sürekli içeride. Sürekli güncel ve legal içerik kullanılıyor. Yeni bir domain aldım ve wordpress kurdum. Wordpress ayarlarını yaptıktan sonra Pagerankı 2 olan sitemden link verip o siteme yeni bir konu ekledim. 10 dakika sonra yeni aldığım domain google da görünmeye başladı. Diyeceğim şudur ki pagerank önemli ancak sürekli ve güncel içerikli sitelerden link almak daha da önemli.
