Arkadaşlar bir çok seo projesi yürütüyorum ve genelde kısa sürede iyi ivmeler yakaladım ancak içerik sayısına göre sıralamalar daha iyi olabileceğini düşünerek oturdum bugün yaklaşık 3 farklı seo projesindeki hit almayan 125 tane içeriği kopya oranını test ettim birde ne göreyim. tüm yazılarda %25 oranına yakın intihal var. Şu ana kadar r10da 4-5 tane farklı makale yazarıyla çalıştım ve bakıyorum arkadaşlar çok güzel paralarla çalışmaya devam ediyorlar. Kimsenin ekmeğiyle oynamak veya foyasını ortaya çıkarmak gibi bir vaktim yok açıkcası. Ama bu benim gibi 3-4 makaleyi kontrol ettikten sonra her makaleyi kontrol edecek vakti olmayan arkadaşlara ders olması açısından paylaşıyorum.
Kısacası hit almayan yazılarınızı 3 farklı intihal programıyla teste sokun. Süprizlere hazır olun.

içerikleri ya silin yada değiştirin yükselişe başlayın.
Sınırlı vakti olan arkadaşlar birini tutup sitesindeki yazıları test ettirsin. Benim gibi boş vaktinizin olmasını beklemeyin.
Bu arada şunu söylim bunca kopyaya rağmen sitelerin hitleri 100 k üzerinde ve 1 yıllık siteler varın gerisini siz düşünün hiç kopya içerik girilmemiş olsa