• 03-05-2021, 01:01:06
    #28
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    paravana bile denemem, ama paylaşım için teşekkürler, faydalı
  • 03-05-2021, 01:33:46
    #29
    Bazı arkadaşlar bu tarz yöntemlerle DA PA değerinin yükseltilebilmesine şaşırmış gibi, ya hacklink seo dışında başka türlü nasıl olacaktı ki zaten? Google farkettiği anda da tarihin tozlu raflarına yollanıyorsunuz. Diğer bazı arkadaşlarda anladığım kadarıyla bu yöntemin ücretli bir şekilde forumda satılıyor olmasına şaşırmış, arkadaşlar forumda satılan hizmetlerin %50 den fazlası zaten kendi başımıza da yapabileceğimiz şeyler aslında
  • 03-05-2021, 02:57:52
    #30
    Disturbed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bazı arkadaşlar bu tarz yöntemlerle DA PA değerinin yükseltilebilmesine şaşırmış gibi, ya hacklink seo dışında başka türlü nasıl olacaktı ki zaten? Google farkettiği anda da tarihin tozlu raflarına yollanıyorsunuz. Diğer bazı arkadaşlarda anladığım kadarıyla bu yöntemin ücretli bir şekilde forumda satılıyor olmasına şaşırmış, arkadaşlar forumda satılan hizmetlerin %50 den fazlası zaten kendi başımıza da yapabileceğimiz şeyler aslında
    Evet ama kimse bunun ne tarz zararları olabilir söylemiyor. Tool'un sahibiyim bu arada yapmamdaki tek sebep insanlar buradan yeni fikirler üretip yeni yollar deneme şansı elde etsin. BHW üzerindeki konuda da yorumlarda bunu tartışıyorum birisiyle.

    Bu arada bu konu neden hala silinmedi? Yeterli satıcı sayısı yok sanırım bu hizmette. Normalde yasak
  • 03-05-2021, 04:54:01
    #31
    Teşekkürler
  • 03-05-2021, 08:10:18
    #32
    R10 Sigortacısı
    Vay be adamlar bu yöntemi para ile satarak zengin oldular
  • 03-05-2021, 08:30:56
    #33
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar olayın Google nezdinde hiçbir zararı yoktur. Alınan backlinkler de Google nezdinde backlink değeri taşımamaktadır.

    Moz'un botlarının kabul ettiği ve listelediği linklerdir.

    Birileri buradan satış yapmadan yıllar yıllar önce defalarca bu taktik ücretsiz olarak forumda paylaşılmıştır. Ki ben bile bir konuda paylaştığımı hatırlıyorum.

    Böyle ucuz hatta gereksiz şeyleri katma değerli hale getirmek çok yanlış bir olaydır.
  • 03-05-2021, 10:15:22
    #34
    İşlemin sitenize hiçbir faydası olmayacaktır, zararı olabilir
  • 03-05-2021, 12:28:58
    #35
    Arkadaşlar bu google redirect linkler sıralamaya zerre katkıda bulunmuyor. Biz bunları sırf rakipler sitelerimizi ahrefs vb incelerken kafaları karışsın vay be neler. yapmışlar desinler diye veya aradaki bazı linkleri bulamasınlar diye alıyoruz. Başka bir işe yaradığı yok.

    DA-PA artırma olayına gelince, Moz bunları dikkate almıyor. Ahrefs dikkate alıyordu 1 haftada ahrefs DR 50+ yapabiliyordunuz. Ancak manipülasyonlar artınca güncelleme getirdi artık ahrefs de dikkate almıyor.
  • 02-08-2021, 16:33:25
    #36
    selimtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle söylemek istiyorum ki bu yöntemi kendim denemedim, sonuçlarından da emin değilim.

    Herkese merhaba R10.net üyeleri. Forumda hizmeti verilen fakat herkesin yapabileceği DA/PA değerinin arttırılmasını paylaşmak istedim. Konuya yorum yaparsanız ve popülere çıkarsa herkese ulaşmış oluruz. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

    BHW'deki konuda yazana göre " https://upzerk.com/google-backlink-generator " bu siteye giriyoruz. Sitemizin linkini yazıyoruz. Sonra upzerk.com'da yazan "how to index backlinks" kısmını uygulayabilirsiniz.

    KAYNAK : https://www.blackhatworld.com/seo/da...imple.1322186/
    Ben kendi fikrimi amatörce belirtiyorum. İşi piri olanlar doğru yda yanlış diye belirtirse sevinirim. Bu domain skorunu çıkaran google değil moz. Moz kendisi planlayarak bir puanlama sistemi kurmuş ve şunu şunu yapanlar şu kadar kalte puanına sahip olur ve google gözünde şu kadar kalitelidir vs. Ama birileri çıkıp moz'u kandırıp puanını daha yüksek gösteriyor spamlar vs ile. İyide google mozun puanına mı bakıyor? Onu nasıl kandıracaksın? Doğru söylüyorum yanlış mı benide bilgilendirirseniz sevinirim.