• 01-12-2008, 10:41:45
    #1
    Merhaba,

    Robot dosyasında yaptığım hatadan dolayı Google bir kaç ay önce sitemdeki swf, jpg leri indexledi bu yanlışlığı gidermek için robot dosyasını değiştirdim.Robot dosyasından ilgili klasörlere erişimi engelledim

    Ama kaç aydır google sitemi indexlemiyor, "site:siteadi.com" dediğimde hala eskisi gibi kaç aydır aynı şeyler görünüyor JPG' ler çıkıyor karşıma.Yeni içerikler görünmüyor.
    Ama işin ilginç yanı yeni eklediğim bir içerik google aramada ilk sayfada da çıkabiliyor.

    GsiteCrawler ile sitemap.xml oluşturmaya çalıştığımda ise aşağıdaki hatayı alıyorum.Bulamadığı sayfa var aslında URL yi yazınca sayfa direk açılıyor.Ama program bulamadım diyor.Acaba htaccess de bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirmiyim ?

    GsiteCrawler programının verdiği hata :

    Failed at 01.12.2008 10:23:
    URL: http://www.siteadi.com/funn.html
    Error: HTTP-Error 404 Not Found
    Linked from: http://www.siteadi.com/

    Robots dosyası ise şu şekilde :

    #ALL BOTS
    User-agent: *
    Disallow: /images/
    Disallow: /image/


    Webmaster tool' da ,

    Pages with internal links : siteadi.com internal links :1
    Pages with external links : siteadi.com External links : 21,126

    Alt sayfalara ait site içi link sayısı yok çünkü google indexlemiyor bir türlü..Sitemin PR 3 ve sandbox ta değilim.Infosu da var

    Şimdi bu durum neyin nesi ? Beni şu dertten kurtarabilirseniz çok sevinirim.
  • 02-12-2008, 15:07:24
    #2
    Yok mu arkadaşlar bir şeyler önerebilecek olan ?