Merhaba arkadaşlar. Mart güncellemesinden önce ilk 3 te 30 bin kelimede sıralaması olan bir web sitem ilk 3 teki anahtar kelime sayısı 2 binlere kadar düştü. Hiti ise 10 kat azaldı.
Haliyle bir çeşit ceza veya bir çeşit filtreye girdiğimi düşündüm. Bu güncellemede herşeyin düzeleceğine inandım herkes gibi ama beklediğim olmadı. Hala her şey düşüyor.
Mevcut sitede şimdiye dek hiç bir seo çalışması yapılmadı. Güzel içerikleri olan bir siteydi.
Benim durumuda olup bu güncellemede filtreden kurtulabilen var mı? Google'un bir çesit site kalite puanı var diye düşünüyorum. Fakat herşey felaket şu an.
Aralık güncellemesinde filtreden çıkan var mı?
5
●111
- 06-12-2020, 14:51:46
- 06-12-2020, 14:53:48benim uğraştığım sitede bir sıkıntı yok aynı şekilde devam ediyor
- 06-12-2020, 15:06:06Siz de durum nasıl hocam. Ara ara konulara bakıyorum yükselme görenler var. Fakat genel olarak gördüğüm çoğu kişi gerilediğini söylüyor. Yükseldim diyenler de zaten 100-200 hiti olup bunu da 300 yapanlarTartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Evet 2 hafta var ama genel olarak gördüğüm nasıl başlarsa öyle gidiyor. Bazen belki istisnalar oluyordur buradaki mekanizmayı bilmek imkansız tabi. - 06-12-2020, 15:11:22Ayrıca google bu güncellemede farklı bir yol izliyor olabilir. çünkü sensörlerin kıprkırmızı olması gerekirken şu an yeşil bu güncelleme farklı bir prosedür ile ilerliyor olabilir. Çünkü google aylardır indexleme sorunu yaşatıyor. Bi sürü hata yaptılar.
https://www.semrush.com/sensor/?date=2020-11-19&db=US - 06-12-2020, 15:29:35mybluedream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hit orantisiyla ilgili net brsey soyleyemiyorum. Cunku haftasonlari bizim sektor yerlerde oluyor. Hafta ici kendine geliyor sektorden dolayi. Ama genel kelimelere bakarsak buyuk spam siteler kafayi almis durumda. Bzi 2 3. Sayfalara kadar atmis.
