ya google'da bir şeyler değişiyor, ya da anlık pagerank aşırı etkili şu anda."adsense" diye arattığımda hep ilk sırada adsense, sonra adsense.blogspot olurdu.ama şu an, daha önceden görmediğim sonuçlar çıkıyor.

kendi eklediğim resmi göremiyorum


yok değilmiş.ya bilgisayar virüsü kaptı, ya da birisi müthiş bir şey yapmış.ilk altı sıra(reklam olarak google kendi adsense sayfasını gösteriyor, onun dışındaki ilk altı sırada ) http://clickpeak.net/c.php?i=NyQjszQ...bu5SDgN0IDs0S7 adresine yönlendirilmiş.veya sadece ben de öyle.öyle bile olsa helal olsun, süper virüsmüş.

son ek:rmass.exe diye bi olaymış.dermanı prevx1.anın da yok ediyor.belki de bunların işidir.optimazasyon bölümüne farklı bir paylaşım oldu ama olsun.belki birinin işine yarar.