Merhaba, web sayfamda önemli bir çok sayfa son 13-14 gündür Türkiye aramalarında kayıp. Vpnle bağlanıp arayınca her şey aynı.
site: www. şeklinde aranınca çıkıyor. ya da sıralamadan kaybolunan arama kelimelerinin farklı versiyonlarında arama yapınca çıkıyor ama anahtar kelimede çıkmıyor.
örneğin: ankara kalesi yazınca ilk sayfa ikinci sırada olan bir site düşünün. vpnle bağlanınca (yurtdışı lokasyon) durum aynı. ama herhangi bir pcden arama yapılınca tr arama sonuçlarında yok.
ama ankara kalesi ankara yazınca aynı pozisyonda çıkıyor ilginç olanı..
search console manuel spam vs kontrol ettim sıkıntı görünmüyor.
smush cdn kurmuştum geri kaldırdım. her şey aynı ama düzelmedi. güncelleme ile ilgili olabileceğinden şüpheleniyorum. benzer sorun yaşayan var mı?
İndex Sorunu
7
●164
- 06-06-2020, 21:39:39
- 06-06-2020, 21:48:37farklı ISSde farklı pcler, cep telefonu, chrome gizli mod, hatta vpn ile türkiye tercih edilip denendi sonuç aynı. bir çok önemli sayfada sadece türkiyeden gelen aramalarda sorun yaşıyorum.
- 06-06-2020, 23:01:04Üyeliği durdurulduSearch Console'da uluslararası hedeflemeyi yaptınız mı ? pmden site adresi gönderir misin?
- 07-06-2020, 00:21:49Gönderdim hocam. Bu sorunlar çıktıktan sonra uluslararası hedeflemeyi 3 gün önce Türkiye yaptım.acoriginsfor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-06-2020, 11:34:17Hocam pm attım çok teşekkürler.Zartnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zartnet yardımcı olmuştur. Benim dikkatimden kaçan önemli bir hata buldu. Teşekkürlerimi sunuyorum, çok faydalı ve yardımcı birisi.Zartnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle