checkpagerank.net hakkında
15
●1.230
- 04-09-2008, 17:45:23Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.arkadaşlar pr5 olan bi sitemi bu adreste pr sine baktıgımda "Pagerank seems to be forged!" geliyor.Daha önceleri de bu adresten kontroller yapıyordum ancak şimdi böyle gösteriyor. Diger pagerank kontrol sitelerinde PR5 cıkıyor ancak burda "FAKE" diyor... :S ayrıca google links:0 diyor sizce nolmuş olabilir!
- 04-09-2008, 17:50:19Eposta Aktivasyonu Gerekmektesitede bir sorun olabilir. bir müddet bekledikten sonra tekrar denemeni öneriyorum.
- 04-09-2008, 17:57:59:S :S düşmüş hocam! noldu da böle oldu ? ne yapmam lazım acaba?Barhalli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-09-2008, 18:09:27hocam silinmiş!.... cıkan sonuç: "herhangi bir bilgi bulunamadı"quale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
niye böyle olmuş olabilir?
1-2 gün önce yabancı bir forumda birinin sattığı toplamda +1500 postluk 3 sitedeki imzalarını satın almıştım.(imzasına da benim siteyi ekletmiştim) Acaba sorun bu mu?
ne yapmam lazım?
teşekkürler.