• 06-03-2020, 22:21:16
    #10
    Kurumsal Üye
    Hevesinizi kırmak istemem ancak site ilk olarak 14 sn de açıldı. Reklam yüklü olan sitelerde kalıcı bir puan yakalamanız zordur.

    Ayrıca mobile önem vermelisiniz artık açılış hızında.

    Kolay gelsin.
  • 06-03-2020, 22:27:02
    #11



    Isteyene link atarım.
  • 06-03-2020, 22:38:04
    #12
    prowebci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle



    Isteyene link atarım.
    Maşallah 😊



    yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hevesinizi kırmak istemem ancak site ilk olarak 14 sn de açıldı. Reklam yüklü olan sitelerde kalıcı bir puan yakalamanız zordur.

    Ayrıca mobile önem vermelisiniz artık açılış hızında.

    Kolay gelsin.

    14 saniye nedir hocam bağlantınızda birşey vardır tekrar deneyin bende 1.8 saniye şu an tıkır tıkır.
  • 06-03-2020, 22:57:33
    #13
    Kurumsal Üye
    Kendi tarayıcınızdan sürekli giriş yaptığınız için size hızlı gibi gelebilir.

    Bu yüzden açılış hızı için Pingdom Avrupa ve Webpagetest İstanbul lokasyon üzerinde analiz edin siteyi. Bu şekilde neyin ne kadar sürede yüklendiğini de görebilirsiniz.

    Pagespeed size sitenin açılış hızını vermez. Gtmetrix ise Kanada lokasyon üzerinde analiz ettiği için sağlıklı bir hız analizi yapamaz ancak İngiltere lokasyonda bakabilirsiniz mesela.

    Pingdom; Europe - Germany - Frankfurt lokasyonda 1 sn altında ise ideal bir hızdasınız demektir.

    Webpagetest ile aynı zamanda resim analizi de yapabiliyorsunuz ayrıca. Bu şekilde resim ebatlarına bakarak resimleri yeniden ebatlandırabilir ve optimize ederek yükleyebilirsiniz siteye. Resim deyip geçmemek gerekiyor, sitenin esas ağırlığını (özellikle mobil versiyonda) resimler oluşturur.

    Tekrar belirtmekte yarar var; reklam yüklü olan sitelerde hızı sabit tutamazsınız, değişkenlik gösterir. Bu yüzden puanlara takılmak yerine hıza odaklanmanızda fayda var her zaman.
  • 06-03-2020, 23:16:06
    #14
    Bu konuya güzel bir örnek vermek gerekirse;


    https://www.youtube.com/watch?v=zpV0_jdo0og


    Ayarlar > Altyazı > İngilizce (default) ardından otomatik çevir ile Türkçe altyazı ekleyip izleyebilirsiniz
  • 08-03-2020, 01:22:28
    #15
    PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Deneye yanıla uğraşa uğraşa en sonunda pagespeed 98 e ulaştım hemde Gmetrix değil Google in Kendi test sayfası.
    orada yazan hiz onemli degil onemli olan yuksek ya da orta yazmasi dusuk yazmamasi orada
    • Old
    Old bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.