• 06-12-2019, 14:51:20
    #1
    internethaber ve benzer birkaç sitede farkettiğim bir durum var. Haberlerinde her fotoğrafı ayrı sayfa görüntülenmesi olarak sayıp ziyaretçi sayılarını şişiriyorlar. bu google açısından sorun olmuyor mu ? ve bunu nasıl yapıyorlar ?
  • 06-12-2019, 14:59:03
    #2
    Öyle sitelerden direkt çıkıyorum çok sinir bozucu. Sabah da yapıyordu galiba bunu.
  • 06-12-2019, 15:00:41
    #3
    Iguanabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öyle sitelerden direkt çıkıyorum çok sinir bozucu. Sabah da yapıyordu galiba bunu.
    çoğu haber sitesi yapıyor
  • 06-12-2019, 15:00:59
    #4
    alitrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    internethaber ve benzer birkaç sitede farkettiğim bir durum var. Haberlerinde her fotoğrafı ayrı sayfa görüntülenmesi olarak sayıp ziyaretçi sayılarını şişiriyorlar. bu google açısından sorun olmuyor mu ? ve bunu nasıl yapıyorlar ?

    internethaber bu tasarıma geçmeden önce clickbait ve bu tip şark kurnazlıkları yapmazdı artık girmiyorum.
    • alitrc
    alitrc bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 06-12-2019, 15:06:19
    #5
    sabahın her haberi böyle. google açısından bir zararı yok. site de sayfa görüntülenme artıyor, reklam görüntülenme arttığı için gelir de artıyor.
  • 06-12-2019, 15:22:15
    #6
    Ben işin uzmanı değilim bilgi almak için soruyorum, şu bahsettiğiniz şey alt alta sıralanan resimlere göz atarken geri gitmek istediğinizde bir önceki sayfaya dönmek yerine bir önceki resme dönme gıcıklığı değil mi?
    10 resime bakmışsam 10 defa geri demek zorunda kalıyordum. Eğer oysa demek sebebi ziyaretçi şişirmekmiş,acayip bişi..
  • 06-12-2019, 15:30:36
    #7
    Bunlar hep aç gözlü olmaları yüzünden oluyor. Google'ı iyi anlamış adamlar ve bunu kurnazlık olarak kullanıyorlar.
    Zaten her işin afedersiniz b.kunu çıkardılar, ota bota yazı yazıyorlar. Örneğin "kyk kredileri 10 aralıkta yatacak" diye yazıp ziyaretciyi memnun etmek yerine Kyk kredileri yattı mi yatacak mı ne zaman yatacak kyk kredileri için imf ne açıklama yaptı vs vs gibi birbirinden acayip ve tamamen spam yapma odaklı yazılar yazıyor ve üst sıralarda yer almaları sebebiyle de asıl parayı onlar kazanıyor.

    Geçenlerde bi haber sitesinin şarkı sözü ve şiir paylaştığını gördüm, senin ananı avradini diye girip bi selam gönderdim 😠😠
  • 06-12-2019, 15:36:21
    #8
    onlara bişey olmaz: olan gariban adsenseciye olur
  • 06-12-2019, 15:47:05
    #9
    O tur sitelere giren varmi ya? 😂 bi kere googledan girdim bir haber okuyacaksiniz yaziyi uzatmak icin bir seyi 50 kere tekrar ediyorlar her yer reklam kalite 0. sasirmadim acikcasi para icin her seyi yapiyorlar resimleri ayri sayfaya koymuslar cok mu 😇