• 21-11-2019, 19:00:50
    #10
    SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir seo raporu ulaştı elime bunda masaüstü hız karşılaştırması yapmış seocu arkadaş kendince.

    Bende bu hız karşılaştırmanın önemsiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu şekilde sitenin 1 ay önceki sonucu ile 1 ay sonraki sonucu değişmesi için script ve sunucu bazlı düzenlemelerin yapılması gerekir bana göre. Ancak bu seocu arkadaş sunucuda ve scriptte hiçbir çalışma yapmadan bu şekilde bir görsel atmış bizim yöneticilere.

    Sırf bilmişlik taslamamak için sizin fikirlenizide almak istiyorum bilgi bilgiden üstündür sonuçta.

    SEO uzmanlarının görevi site hızını yükseltmek değildir, yazılımcıya şurada sorun var diye iletir birlikte çalışırlar
  • 21-11-2019, 19:14:20
    #11
    Farklı tarihlerde sorgu attığında farklar olabiliyor. Sunucu yanıt süresi değişim olabilir. Sonuçta görsel %100 bile yapabilir böyle bir ihtimalde var.
  • 22-11-2019, 08:38:34
    #12
    Nokvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    SEO uzmanlarının görevi site hızını yükseltmek değildir, yazılımcıya şurada sorun var diye iletir birlikte çalışırlar
    Doğru diyorsun ama SEO raporunda yazılımcılara bu tip bir bilgi vermezse direkt ekran görüntüsü atarsa görseldeki gibi laf salatası yapıyor diye kendimi düşünmekten alamam..
  • 22-11-2019, 14:42:53
    #13
    aynı testi localde chrome ile sizde gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde daha doğru sonuçlar alırsınız. Webden test etmek yerine localden test etmek daha mantıklı olacaktır.