Kasım 2019 Güncellemesi Sektörleri Nasıl Etkiledi
24
●2.175
- 14-11-2019, 22:54:28size de geçmiş olsun hocam, kaç k hitiniz eridi gitti?sencer19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-11-2019, 23:29:47Benimki öyle çok rağbet görmüyor hocam zaten haber siteleri sayesinde, 170 küsür özgün yazı olan sitem var( yazıları kesinlikle başka sitelerden faydalanarak oluşturmuyorum ), mesleki bilgi ve yönetmeliklere gore yazdığım yazılar, hiti 1k'yi bulduğu oluyordu ama şimdi 300 ancak oluyor yani sizin sitelere kıyasla hit kaybım az ancak sitenin gelişimi açısından emeğe karşı böyle olması can sıkıcı oluyor, 150tl eklenti yazdırdım, faydası olur diye backlink paketi aldım 200tl'ye, günlük düzenli özgün yazı oluşturdum, kullanıcı yorumlarına özenli şekilde cevaplar verdim. Allahtan geçim kaynağım bu değil yani gerçekten bu işlerden para kazanmaya çalışanlar için baya stresli olsa gerek google' in dengesiz bir seyri var bana öyle geliyor.
- 14-11-2019, 23:32:56Gerçekten de çıldırmamak elde değil. Google'ın, binbir emek ve kaliteyle yoğrulmuş siteleri en gerilere atıp ayak takımı çöp siteleri öne çekmesi facia. Benim sitem de bu hafta büyük darbe aldı. Öyle bir adaletsiz ki google inanılır gibi değil. Sen geceni gündüzüne kat, merkeze faydalı olmayı al, tertemiz baştan aşağıya orjinal ve kaliteli içerikler gir, sonra bir bakmışsın ki yılların sitesi bir anda güm. Adeta emeği, kaliteyi, dürüstlüğü cezalandırıyor google. Gerçekten insanın eli kolu dökülüyor, çöküp kalıyor. Çok yordun google çok!!!
- 15-11-2019, 21:26:02Çözüm ne arkadaşlar ne yapalım. İçerik devam mı? Açıkçası bende hiç heves kalmadı. Yeni yıla da girmemize 2 ay kaldı bir sürü içerik girmem gerekirken hevesimi aldı götürdü Google 🤧
- 15-11-2019, 22:02:48Gördüğüm kadarıyla google herşeyi büyük haber sitelerine devretti. Tam tersinin olmasını umut ederken gazetelerin otoritesi bir tık daha arttı. Kıl tüy konuları yazalım diyoruz onlarda da rekabet arttı millet yazacak şey bulamıyor
- 15-11-2019, 22:02:52Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.bu düşüş 200tl ye aldıgın backlink paketinden olmasın.
bende 1 kere aldım bu paketlerden 1 hafta 10 gun sonra bir gerilemeye basladım linklerin hepsini sildim gelen 2 aya ancak toparladım.
search console dan linklerini bir kontrol etmende fayda var.bence sendeki sıkıntı bu
sencer19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 15-11-2019, 23:12:56Doğrudur olabilir hocam ama güncelleme ile birlikte aşağı çekildiği için biraz daha bekleyip düzelmezse dediginiz gibi yapacağım.dietpepsi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle