• 28-10-2019, 00:02:07
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Öncelikle geçmiş olsun . Site adresini de paylaşsaydınız inceleseydik. Gözünüzden kaçan şeyler olabilir. backlink analizi yapın,eskiden aldığınız linkler silinmiş olabilir.. Backlink aldığınız sitelerden biri ya da birkaçı banlanıp, sitenizi aşağı çekebilir.. Ya da rakiplerinizden biri fairplay e aykırı davranıp sitenizin linkini a-dult v*rez sitelere işlemiş olabilir...

    Google a isyan etmek kolay, zor olan dikkatlice sorunun kaynağına inerek onarmak
  • 28-10-2019, 00:04:29
    #11
    hiç bir link paketi almadım arkadaşlar. anlamsız bir durum var anlaşılmayan. hani link alsam bile bunun kaliteli olması gerektiğini ve kendi içeriğimle ilgili olmasını gerektiğini biliyorum. buna rağman hiç link almadım. tüm site inşası link yapısı seosu r10 da ki uzman arakadşarın yıllardır tavsiye edildiği şekliyle yapıldı. site hızı 3 saniye altında. mobil 85 puanı masaüstü hızı yüzde 99. gereksiz hiç bir şey yok sitede. dışarıya hiç link çıkışı yok. ama durum bu.
  • 28-10-2019, 00:14:25
    #12
    Birçok kişi bana katılmayacak belki fakat google eski otoritesini kaybediyor anlamsız şekilde emek verilen siteler geriye düşerken nerde bir spam nerde bir çalıntı script içerik kafaya çıkıyor. Sanırım yeni yapay zekaya göre sitenin spam veya özgün olması veya script hız vs gibi olayların hiçbir etkisi yok, google backlink analizini yapıyor siteye giren kullanıcıları analiz ediyor eğer sürekli giren kişiler o tarz sitelere giriyor ve sizin siteyi tercih ediyorsa ve uzun süre duruyorsa kafaya çıkarıyor
  • 28-10-2019, 00:31:19
    #13
    ilhnGrbz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende dibe vurdum ama sonra bastan link yapisini degistirdim sitenin. Simdi daha iyi gibi. Umarim boyle devam eder. Sizin icin uzuldum emeginiz buyuk gercekten. Ama google yeni guncellemesini acayip derecede yaptı.
    link yapısını nasıl değiştirdim tam anlamadım bir örnek verebilirmisin işe yararsa bende yapayım ya hitler dibe vurdu
  • 28-10-2019, 02:57:28
    #14
    Tıklama yükselmiş , düşmüş...
    To , konum değişimi nasıl ?
    karşılaştırmalı
    7 gün - 7 gün ve
    28 gün - 28 gün paylaşabilir misiniz ?
  • 28-10-2019, 13:32:38
    #15
    http://prntscr.com/pp3aij

    Linklerden korkmayın, link yapısını yeniden oluşturun. Eski linkleriniz eğer hiç yok diyorsanız, yeni link yapısı inşa edin.

    Büyük emek verdiğiniz bir site sanırım blogspot, wordpress bloglardan 3 tane oluşturup paravan blog dediğimiz, bugünlerde kimsenin yüzüne bakmadığı fakat 6 ay 1 yıl gibi bir süre sonra sizlere büyük katkılar sağlayacak paravanları oluşturup içerik girin.

    Yukarıda yaptığım yorum tamamen Genellemedir, siteyi görmedim, incelemedim fakat Genel yanılgıdan uzak durmanız için söylüyorum. Abartı olmadığı sürece link almak, link eklemek çok zararlı değildir. Ayarını bilmek tecrübe istiyor maalesef fakat bunu deneme yanılma yaparak bulabilirsiniz.
  • 28-10-2019, 14:00:05
    #16
    720 içerik ile bu hiti alıyorsanız muhtemelen çok büyük bir seo hatası olması gerekir. Biz bitanesini zor yazıyoruz 720 yazı ile başarısız olmak insanı yıkar haliyle. Ama siteniz yeniyse zaman verin. Hatta bir süre hiç bir şey yapmayın. Backlinkte satın almayın. Çünkü başarızlığın nedenini backlinke bağlamamış olursunuz. İç seo hatalarının olduğunu kabul edip ona göre adım atarsınız.
  • 28-10-2019, 16:53:55
    #17
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bence sitede olan bütün yazılar elden geçmeli tam bir iç seo yapılmalı.
  • 28-10-2019, 18:30:27
    #18
    Güzel kardeşim pes etme hemen çıkma oranın iyi ise Google seni deneyecek, seni geriye attı şuan diğer siteleri deneme sırasına girdi, diğer siteler senin çıkma oranından daha düşükse seni bir dahiki zaman daha iyi yere alacak... Ben bu olayları çok gördüm biranda çöküşüm biranda daha çok yükselişime sebeb oluyor.