Evet hemen hemen her konu hakkında gerekli/gereksiz paylaşım yapmaktalar. Milyarlarca yatırımlar yaptıklarından dolayı diğer site sahipleri aramalarda daha alt sonuçlarda çıkmaktalar. Blog olayı yavaş yavaş bitiyor bence. Google News kayıtlı steler çok daha avantajlı durumdalar.
İşte bunu çözmenin yollarını bulmamız lazım. Ya da Google durumu, herkesin rahatsızlığını anlatmamız lazım. Zaten içeriklerinde hiç bir şey yok, hep anahtar kelimelerle, kopyala yapıştırla alınmış içerikler.
Bein sporttan özet izlemek için arama yapıyorum
cnnturk.com da bein sport canlı izle başlığı geliyor.. spor gazetesi Cuma namazı vakti paylaşıyor.. örneği çok
Her perşembe günü ve cuma sabahı "cuma namazı nasıl kılını" diye haber yapıyorlar. 1400 senedir aynı kardeşim cuma namazının kılınışı

Diyorum ye hile yapıyorlar, haksızlık yapıyorlar, Google bunu nasıl görmüyor ilginç