Merhaba arkadaşlar. Google da ismi yazıldığında gözüken bir firmanın muhasebesinde çalışıyorum. Sosyal medyadan falan biraz anladığım için bu işlerle de ben ilgileniyorum.
Bir kaç gündür bir ajans tarafından aranıyorum
Söylenenlerin tamamını aklımda tutamadım ama konu şu şekilde
Google maps te aslında doğru yerde gözükmemize rağmen ve bir sorun olmamasına rağmen işte google ın bilmemnenin zamanında yaşadığı siber saldırı yüzünden bir takım harita bilgileri kaybolmuş. İşte bu yıla kadar senelik ücret ödeniyormuş ama yeni çıkan navigasyon yasasıyla bu sadece 1 kereye mahsusa indirilmiş . Özet olarak xx firması benden apple maps için 600 yandex maps için 800 tl + kdv şeklinde bir ücret istiyor .Eğer bu hizmetleri almassam bir süre sonra Lokasyonda kaymalar hatta işletmenin google da hiç görünmemesine kadar gidebilirmiş. Çünkü işte google artık onaylı olarak kırmızı tabela mı dedi öyle bir şey hatırlamıyorum Şirketlerle çalışıyormuş. O ordan onayla yada reddet e basıcakmış benim ödeme yapmama göre falan filan.Görüştüğüm kişi tam bir pazarlamacı olarak tamamen ezberlenmiş ve ikna etmeye yönelik konuşuyor. Bu işin aslı nedir astarı nedir yardımınıza ihtiyacım var.
Üstelik aldığım bu hizmet sonrası hesapta atıyorum birisi restaurant falan aradığında bizim restaurant çıkıcakmış. Ki ismi yazıldığında zaten çıkıyor haritasıda yorumlarıda telefon numarasıda.
Desteklerinizi yardımlarınızı bekliyorum
Google Maps konusunda dolandırılıyormuyum ?
5
●291
- 18-07-2019, 15:54:54
