Eyüp hocam açtığınız birçok konuyu özellikle okurum. Başarılarınızın devamını dilerim öncelikle.
Kişisel görüşüm şudur:
1- google amca yeniliği sever, kendi uyguladığı yenilikleri kullananları daha çok sever. Adam yıllar önce zengin içerikler zımbırtılarını çıkarttı özellikle Türkçe siteler bunda çok gerilerde kaldı. Siz şimdi bu kullanımı hayata geçirerek amcanın sırtını kaşımışsın o da sizinkini kaşıyacak.
2- kullanıcı açısından ise tahmin yürütmek gerekirse bizim insanımız daha az tıklama ile daha fazla şey elde etmek istediği için hızlıca çıkma taraftarı insanları siteden uzak tutarak hemen çıkma süreni düşürmüş olursun. Uzun okumak isteyen, incelemek isteyen içeriğe girecek ve okuyarak inceleyerek sitene olumlu katkıda bulunacaktır.
Bayram nedeniyle gerçek etkileri biraz geçikmeli olarak yansıyacaktır sitenize. Gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz mutlu oluruz. Kan şekerim düşük eksik gedik kayma varsa affedin.
Bu Durum Hitin Önünü Keser Mi?
18
●823
- 30-05-2019, 19:27:53Hocam o kolay. Şuan çıkıyorum bugün biraz tempolu, saat 10:30 gibi buradan bana p.m atarsanız ben unutmadan paylaşırım.candarbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu içerisine ekledim bakabilirsiniz. Wp sitelerde de olur olmasına ama <html itemscope itemtype="https://schema.org/FAQPage"> bu kısmı nasıl header sadece o sayfada göstermek için kullanırsınız temanızın özelliğine kalmış.Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 30-05-2019, 22:46:25hocam aslında güzel olan şu. ben hep r10'u webmasterlıkta Türkiye'nin zirvesi görmüşümdür. Şu açtığınız konuyu bilgilendirme amaçlı bile açan kimse olmadı. öncelikle açtığız başlığı "öncü olmak" ve "öncülük etmek" olarak yorumluyorum. Aylar önce google duyurmuştu ama ya kimse farketmedi ya da kimse paylaşmadı. konu için teşekkürler.
seo anlamında da bence herşeyden evvel google'un structure datanızı kabul edip aramada göstermesi bile web siteniz için googlenin sitenize verdigi deger acisindan oldukca onemli.
galiba bu snippeti ilk kullananlardan biri sizsiniz. bunun icin de ayrica tebrik ederim - 30-05-2019, 23:49:53Çok teşekkür ediyorum hocam yapmaya çalışacağım lakin biraz karışık gibi inşallah deneyeceğimEyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-05-2019, 00:25:45Gene yapmakta zorluk çekerseniz team yolu ile de yardımcı olabilirim.candarbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.youtube.com/watch?v=7VRf2_VrRHo - 31-05-2019, 01:20:39Googlenin istediği bu zaten bu şekilde devam ettikçe sürekli üst sıralarda sıralanırsınız.Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
