• 28-03-2019, 19:10:34
    #10
    Litespeed kurdum menülerimi ve eklentilerimi bozdu. Sonra Premium cache aldım. Çok bir sorunum yok.
  • 28-03-2019, 19:16:09
    #11
    KOZBA.NET
    Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet firma banada kurdu geçenlerde yamulmalardan kastınız nedir hocam?
    Çok fazla cache yaptığı için menüler ve görseller başlangıçta bozuluyor. Temanın bu eklentiye uyumlu olması gerekiyor.
  • 28-03-2019, 19:16:50
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Ben guzel.net.tr deki tüm hostinglerde litespeed cache kullanıyorum bence daha verimli ve daha işlevsel. Fakat yukarıda da söylendiği gibi temanın uyumlu olması lazım ya da siz kodlama ile uyumlu hale getireceksiniz. aksi takdirde css, js ile ilgili düzenlemelerden dolayı sıkıntılar yaşanabiliyor.
  • 28-03-2019, 19:19:25
    #13
    LScache her sitede aynı ayarlar ile çalışmıyor. Bazı sitelerde CSS kaymaları olabiliyor arkadaşlar. Bunun için biraz da standart ayarlaron dışına çıkıp kendinize göre ayar yapmanız, sitenizin daha iyi çalışmasına yardımcı olacaktır.

    Optmizisayson yaptığım bazı sitelerde Lscache pek işlem yapamıyor, wp-super-cache ile daha iyi performans alabiliyorum. Bazılarında da Lscache ciddi fark gösteriyor. Yakın zamanda Opencart için de bu modül çıktı ama pek performanslı çalıştığını söylemem. (%100 doğruluk içermez, tamamen kendi deneyimlerimdir. )

    Ek olarak: LScache modülü aktif edildiğinde genelde eklenti otomatik WP sitelere kuruluyor, bunun ayarı kurulum esnasında WHM panelden yapılabiliyor.
  • 28-03-2019, 19:23:37
    #14
    PREMIUM SEO
    Litespeed güzel eklenti ama Wp-Rocket te olduğu gibi js çakışması olabiliyor.
  • 28-03-2019, 21:00:26
    #15
    Sitemin birinde litespeed digerinde fastest cache premium var

    Litespeed cache sunucu destekli oldugu icin ve tema sahifa temasi uyumluluk sorunu yok

    Kiyaslamayi uzun zamandir tecrube ediyorum

    Tercihim litespeed cachedir

    Sunucu desteklemezse zaten kullanamazsin

    Fastest cacheden de memnunum ama litespeed sunucular gercekte cok etkili

    Oncesinde fastest cache kurulu free vardi sunucuyu degistim litespeed cache resellere gectim bi baktim panelde otomatik eklenti kurulu bir kac sefer sildim otimatik tekrar yuklendi sunucudan otomatik yuklendigini biliyordum ve kullanmaya karar verdim tavsiye ederim
  • 28-03-2019, 22:44:40
    #16
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Litespeed cache gibi bir eklenti gelmedi daha wordpress'e

    Size göre kurulumu kolay mı olması lazım yani?... sonuçta 1 kere ayarları yapıyorsunuz, kurcalayarak bazı özellikleri kapatarak temadaki bozulmaları engelleyebilirsiniz.

    a'dan z'ye optimize ediyor siteyi, litespeed devasa bir teknoloji ve firma, açıp bir pagespeed testi yapın farkı görüyorsunuz, ücretsiz bir de kıymeti az biliniyor
  • 30-10-2019, 12:21:01
    #17
    Deneme amacıyla Turhost ve Güzel Hosting'ten hosting paketleri satın aldım. LSCache (Litespeed Cache) kurdum ve siteler yavaşladı. Cache sayfaları hızlı açılıyor tamam ama admin menüsünden tutun, cache olmayan tüm sayfalar yavaşladı. Eklentiyi kaldırıyorum hızlanıyor. Cache'li sayfalar uçak gibi tamam ama cache olmayan sayfaların yavaşlamasının da bir izahı olmalı. Her iki firma da net cevaplar veremedi ve her iki firma da LS kullanıyor. Tüm optimizasyonları yapmışım diyen biri bana ayarlarını EXPORT edip gönderebilir mi?
  • 30-10-2019, 20:13:52
    #18
    Fastest cache kullanımı kolay ve basit. Ayrıca yapımcısı arkadaş türk. Ben bu yüzden de tercih ediyorum.