• 20-07-2008, 12:15:06
    #10
    gerçeklik payı var banada gelmişti gizli link filan varsa bütün herşeyi düzelt mail yolla dizine eklenir indexlerin geri
  • 20-07-2008, 12:17:10
    #11
    Aynısı başıma geldi gizli keywordleri kaldırıp mail attım tekrar listelendim
  • 20-07-2008, 18:10:44
    #12
    schreck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu kadar emin ve net nasıl konuşabiliyorsun? google hata yapamazmı ? yaptığına dair elimde kanıt var istersen gösterebilirim. lütfen google nin her yaptığı kesin doğruymuş gibi lanse edilmesin.
    ormanın kralı ne diyorsa o geçerli sözünü dinlemezsen bir süre yeni ormanlarda gezinirsin hocam
  • 20-07-2008, 18:11:12
    #13
    arkadaşım bu doğrudur html kodlarında <span> </span> etiketleri arasına gizlediğim keyworldleri 3-4 siteye uygulamış ve hakkaten sitelerim ilerlemişti daha sonra google bunu çözmüş olacakki 3-4 farklı sitemin hepsine aynı şekilde mail attı ve dizinden kaldırmıştı bende düzeltip tekrar değerlendirme talebinde bulundum durum düzeldi.
  • 20-07-2008, 21:09:19
    #14
    bu mail hangi adrese geldi info@domain.com support@domain.com v.s. öğrenebilir miyim belki çoğumuza geliyordur böyle bir mail hesabımız olmadığı için almamış olabiliriz bilgilendirirsen sevinirim
  • 20-07-2008, 21:13:37
    #15
    pLayBack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu mail hangi adrese geldi info@domain.com support@domain.com v.s. öğrenebilir miyim belki çoğumuza geliyordur böyle bir mail hesabımız olmadığı için almamış olabiliriz bilgilendirirsen sevinirim
    benim üstteki yazımı oku, ordaki linke tıkla.. aylar önce bilgilendirme yapmıştım
  • 20-07-2008, 21:42:15
    #16
    DEKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benim üstteki yazımı oku, ordaki linke tıkla.. aylar önce bilgilendirme yapmıştım
    Bilgi için teşekkürler ayrıca aylar önce burda yoktum bilmemem çok normal
  • 21-07-2008, 00:08:39
    #17
    pLayBack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu mail hangi adrese geldi info@domain.com support@domain.com v.s. öğrenebilir miyim belki çoğumuza geliyordur böyle bir mail hesabımız olmadığı için almamış olabiliriz bilgilendirirsen sevinirim

    Bu Adreslere Göndermişler.


    To: contact@royalgrup.com; info@royalgrup.com; support@royalgrup.com; webmaster@royalgrup.com;
  • 21-07-2008, 01:38:34
    #18
    syuksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkürler