• 08-02-2019, 01:44:13
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Felsefi bir terim olan "rasyonalizm" yani akılcılık yazdığımda "ensonhaber" denen arkadaş nasıl 2. sırada çıkabilir dostlarım? Google, bir haber sitesinin felsefi bir kavram üzerine yeterince nitelikli içerik veremeyeceğini anlamayacak kadar aptal mıdır? Gerçekten bu arama motorunu biz mi gözümüzde büyütüyoruz bu kadar.

  • 08-02-2019, 01:53:01
    #2
    Tek o değil ki, bir çok alakasız kelimelerde adamlar zirve oynuyor

    Hit almak için konu dışına çıkan spam haber sitelerine sesleniyorum bir gün o güncelleme gelecek.
  • 08-02-2019, 01:55:12
    #3
    Üyeliği durduruldu
    onRLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tek o değil ki, bir çok alakasız kelimelerde adamlar zirve oynuyor

    Hit almak için konu dışına çıkan spam haber sitelerine sesleniyorum bir gün o güncelleme gelecek.
    O güncelleme gelene kadar hiç kişinin hayalleri derin sularda boğulacak acaba.
  • 08-02-2019, 02:04:31
    #4
    hayret nasıl 1. sırada çıkmamış asıl soru bu olmalı, gayet normal.. (haber sitelerinin spam durumları ortada)
  • 08-02-2019, 02:07:59
    #5
    Eskiden google türk olsaydı dayısı olan öne çıkardı derdik, şimdi ne farkı kaldı? Haber siteleri her yerde en başta! Aferdersin b.k yazsan adamlar çıkacak. Akademik makale yazsan ne fayda!
  • 08-02-2019, 02:10:04
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Mertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eskiden google türk olsaydı dayısı olan öne çıkardı derdik, şimdi ne farkı kaldı? Haber siteleri her yerde en başta! Aferdersin b.k yazsan adamlar çıkacak. Akademik makale yazsan ne fayda!
    Hocam "tezek" yazdığınızda ilk sayfada 2 adet haber sitesi var zaten.
  • 08-02-2019, 02:23:48
    #7
    When will Google employees intervene on Turkish news sites?

    şu şekilde tweet bombardımanına tutmamız lazım artık google hesaplarını
  • 08-02-2019, 02:33:13
    #8
    Çok haklısınız size katılıyorum.

    Ancak bunun sorumlusu Google değil bizleriz.

    Manipüle edebilmek adına ortalığın anasını ağlattık yıllarca.

    Spam nedir haber siteleri bilmezken yüzlerce botla, yüzlerce şeyle sıralamaları manipüle ettik. Yeri geldi otomatik kendi sitelerimize tıklayıp gezen botlar yaptık, yeri geldi başka sitelerden alıp kendi sitelerimize ekledik. Ve daha nicesi...

    Haber sitelerine sövülmesine anlam veremiyorum, sürekli böyle konular açıyorsunuz.
    Biz yaparken iyiydi de haber siteleri yaparken mi ****** oldular?

    Açayım basurunbelirtileri.com sitesini. 10 tane makale yazdırıp gireyim siteye, 5 tane de haber sitesinden backlink alayım, ilk sıralara getirsin beni. 2004-2011 hatta 2012 arasında bunu yapmayan hangimiz var gerçekten? Bunlar geçti. Ve bu paragrafta yazdıklarımın geçmesi inanın çok güzel oldu.

    Algoritmik olarak buna daha doğru bir çözüm bulunabilirdi katılıyorum size ancak Google, artık sektörlerde daha çok genel otoritesi yüksek, kendi botlarının cirit attığı, doğrudan girişlerin yüksek olduğu siteleri sadece haber değil tüm kelimelerde yukarıya aldı.

    Olayların içinden çıkamıyorsanız 1 adım geriye gidip tekrar bakmanızı tavsiye ederim.

    Bas bas bağırıyor adamlar, otoriterlik - doğrudan giriş - otoriterlik - doğrudan giriş.
  • 08-02-2019, 02:55:16
    #9
    Google öyle güzel bir algoritmalar yaptı ki, yakında tüm eski siteler bir şekilde ceza alıp, en başta abuk subuk siteler olacak.

    Halen daha toz kondurmayanlar var ilginç.

    Arama kalitesi 10 yıl öncesininde gerisinde.