Arkadaşlar uzun süredir sitemde sıkıntılar yaşıyorum artık kafayı yeme noktasındaydım ki derken bu durumu farkettim.
Sitemde girilen konuları incelerken şöyle bir şey farkettim. Aşağıya örneğini sunuyorum. Son 1 ay için konuşuyorum bu durumu.
X Konusu: 11-13 Ocak arası totalde 150 sayfa görüntüleme almış.
Y Konusu: 13-14 Ocak arası totalde 400 sayfa görüntüleme almış.
Z Konusu: 15-18 Ocak arası totalde 250 sayfa görüntüleme almış.
Kısacası bu durum böyle devam edip gidiyor. Sitem aylardır bu şekilde günde 200-300 arası hit alıyor. Tüm konular aynı gün bu görüntülemeyi alsa sitemin hiti belkide 10K+'lara çıkacak.
Esas soru ise bu durum neden böyle?
Tabi tüm hit 1 konudan gelmiyor gün içerisinde diğer konularda 3-5 gösterim alıyor. Bu bahsettiğim durum gözle gözükür açık ara farkla olan konuları içeriyor.
Umarım anlatabildim sorunumu.
Not: Aşağıya anlaşılması için 3 farklı konunun hit görselini ekledim. Aşağıdaki tüm konular uzun süre önce açılmış konular. Her biri 3 ay 1 yıl önce eklenmiş konular. Hitler tekil değil çoğul hitlerdir.

---
---
---

---
---
---