• 25-11-2010, 15:41:01
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Ben bu mantığı normal eğitim,haber makale sitesi için anlarımda video siteleri için nasıl uygulanacak bu? Şahsen ben dizi film sitesi ile uğraşıyorum. Bazı dizi filmleri upload edip konu açıyoruz özet ve açıklamaları kendimiz kendi uslubumuzla giriyoruz. Upload edemediklerimizi de upload eden siteden alıyoruz ama gene özet ve açıklamaları kendimiz giriyoruz.Ancak ne kadar kendimiz elle girsekde bu sitelerin özetleri de açıklamaları da birbirine yakın ve benzeyecektir.Çünkü filmin konusu kişiden kişiye değişmeyeceği için ne kadar kelime farklı olsa da birbirine benzeyecektir. E o zaman hangi site özgün hangisi kopya? Başlığı ilk açan mı özgün olacak? Bu mantıkda google'yi adaletsizliğe götürür.Buna benzer sebeplerden bu açıklamaya pek katılmıyorum. Ama gene de doğruysa Google bir açıklama yapmalı ki ona göre bir strateji geliştirelim.
  • 25-11-2010, 15:48:13
    #11
    konu 2008 konusu, bakın dikkat edin taaa ozamanlardan backlink diye birşey kalmayacak saçmalıkları kol geziyormuş, günümüzdede hala aynı zırvalara inanan, sağdan soldan c/p yapanlar var, haa özgün içerik saçmalığı ise ayrı birşey zaten.

    backlinkin yok olması gibi bir şey söz konusu değil ama eminimki yıllar sonra gene aynı başlıkları göreceğiz, tıpkı 2004 ten bu yana süre geldiği gibi