5-6 yıl önce kişisel hobim olan fotoğrafçılık üzerine web sitem var. 350 ye yakın yazı var. yüzde 50 gibi bir özgünlük oranı var. aylık kazancı 50 tl.
sizce bu site üzerine düşüp emek versem gerçekten kazandırır mı ?
fotoğrafçılık üzerine yazı hazırlamak çok çoz zor. uzmanlık istiyor. yani 5bin editör olsa içinden 1-2 tanesi yazı çıkarabilir onlarda genel geçer olur. bundan dolayı yazı satın alamıyoruz almakta istemiyorum ama sitenin getirisi çok az.
kapatayım gitsinmi yoksa, fotoğrafçılık, fotoğraf makinesi, fotoğraf siteleri, cep telefonu fotoğraf özellikleri üzerine özgün çalışmalar yapmalımıyım ?
yoksa moda üzerine olan siteme mi devam edeyim. ikisi bir çok zor oluyor ne dersiniz ?
5 yıllık fotoğrafçılık üzerine site tamam mı devam mı ?
4
●207
- 30-10-2018, 13:55:13fotoğrafçılık üzerine yazabiliyorsanız devam derim. ve 5 yıl geçmesine rağmen çok düşük kazaç olmasının nedeni hitin az olmasıdır. ve özgünlüğü artırmanız gerek. şuan ki hit sayısı kaç?
ama tabi modaya girişirsen daha çok kazanacağın ve daha kolay olacağı bir gerçek - 30-10-2018, 14:10:34Fotoğrafçılık sitesini olduğu gibi bırakın ve ayda bir ya da iki makale ekleyin yeterli. Farklı projeler ile yeni bir site açmanı daha mantıklı. Aylık 50 TL hiç bir şey değil maalesef.
