Her iki sitede bu konuyu açan, aynı zamanda bize destek talebi gönderen müşterimize aittir. Her ikiside aynı bayi hesabındadır.
Nasıl bir başkası sitesini kopyalıyorda, üstelik aynı bayi hosting içerisinde hesap açabiliyor anlam veremedik..
https://resmim.net/f/VKZ3CK.jpeg
Firmamız bu konularda zan altında bırakılmamalı. Biz yasal merci değiliz, elimize yasal bir tebliğ gelirse uygulamakla mükellefiz.
İyi bayramlar, saygılar.
Sorun şu ki alan adını alan kişi ben değilim. Bilgi işlemde hizmet veren elemanımız almış ki bu konuda rezil oldum gerçekten
Bunu şu şekilde fark ettim sitelerin yedeğini alırken alan adı gözüme takıldı ve hemen alan adını sildim. Sonra sizin sisteminize girip destek talebini kapatıp
"sorunu çözdüm teşekür ederim iyi bayramlar dilerim" diyerek konuyu kapattım.
Çok özür dileyerek şunu da belirtmek isterim size veya şahsınıza özel olarak
suçlama halka açık bir şekilde asla yapmadım.Mesajımı okumamışsınız ben silmedim tekrar okuyabilirsiniz.
Lakin bu durumdan haberdar olmadığım için böyle bir konu açıp mesaj içeriğini ben yazmadığım gibi benimle alaycı bir tavırla konuşma üslubunuza gelirsek hiç hoş değil.
Olabilir haberim olsa gelip böyle bir konu açıp kendimi rezil eder miyim nasıl bir kabilenin üyesi bu tarz figürler sergiler.
Sizden daha olgun bir davranış sergilemenizi beklerdim. Sonuç itibari ile hizmet vermek ile esnaf olmak arasında ki ince çizgiyi fark edebilecek kişiler olmalısınız.
Bu bir yanlışlık değildir. Konuyu açtım çünkü alan adından şahsımın haberi yok.
Herkesten özür diliyor iyi akşamlar diliyorum.