Herkese merhabalar,
wp sitede anasayfadaki kelime yoğunluğu sayısı az olduğu için sıralamada çıkmada sorun yaşıyorum. İlk 500 de bile yok. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine anasayfaya 250 kelimelik anahtar kelimeleri de içeren bir açılır kapanır pencere eklemiştik. 160. sıradan sıralamaya girdi. Ancak kaldırınca geri kayboldu.
Şimdi sormak istediğim anasayfa için sitenin geri planına böyle tanıtım gibi bir 200 250 kelimelik yazıyı Head'ler arasına ilave etsek ziyaretçilere görünmeyen; ancak botların görebileceği sizce nasıl olur?
Anasayfa Yüzünden Sıralamaya Girememe Sorunu
4
●215
- 09-03-2018, 17:56:19google display none bile olsa değerlendirir çünkü tasarım gereği display none vermek gerekebiliyor.Designbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-03-2018, 18:11:08hocam meta keyword'ler zaten tanımlı. Sorun şu ki anasayfada temanın özelliği gereği içerik alıntıları gösterilmiyor. Bu sebeple de sanki anasayfada hiç yazı yokmuş gibi algılıyor. 250 kelimelik bir yazı eklediğimizde direkt sıralamaya 160 sıradan girebilmişti.Designbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle