• 30-05-2008, 06:21:05
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Bazı sitelerimin arama sonuçlarında benim siteme yönlenen bir site var. (www.sf.airnet.ne.jp/~ts/filter/hanagara.cgi?url=xxxx.com)

    Ne yapmış, ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Siteye baktığımda bir proxy sitesi değil şirket sitesi gibi duruyor.

    Bunun bana bir zararı varmıdır, varsa nasıl kurtulabilirim. Yada bu sitenin bana yararı varmı, varsa nasıl keyfime bakabilirim
  • 30-05-2008, 06:29:57
    #2
    Japonca olduğu için birşey anlaşılmıyor.

    "花柄フィルター" yazan kutucuğa daha doğrusu sen bunu bulamazsın en alttaki kutucuğua urlyi yazıp öyle geliyorlar.


    Örnek : www.sf.airnet.ne.jp/~ts/filter/hanagara.cgi?url=www.arsivlerim.com/nefise-karatay.html

    Sitesini kendi adresi gibi gösterip googleye indexlettiriyor.
  • 30-05-2008, 06:37:42
    #3
    Spamcı Japonlar
  • 30-05-2008, 08:30:11
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Yıkarım onların spam sistemlerini

    Spamında bir adabı var
  • 30-05-2008, 08:55:12
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Manyak bu japonlar
  • 30-05-2008, 09:50:11
    #6
    hakkaten ya, çakallar
  • 30-05-2008, 10:18:16
    #7
    Üyeliği durduruldu
    evet yaa bu aralar bazı sitelere dadandılar .. el atılması lazım bunlara ..
  • 30-05-2008, 10:24:14
    #8
    Tek Japonlar değil diğerleride yapıyor bu tür
  • 30-05-2008, 10:27:29
    #9
    Hep sen mi spam yapacaksın mesut arada başkalarıda yapsın demi spamcı mesut seni