www.fullprogramlarindir.com bu sitenin başarısı?
74
●15.714
- 26-10-2017, 12:09:02Adam bizim gibi foruma, kişisel bloga 7/24 vakit harcayacağına müşterilerine (ziyaretçilere) elinden gelenin en iyisini vermek için uğraşıyor program cracklıyor ve bilgisi var. Bizim insanımız da kuyturuk wordpress kuruyor bilgisi yok sağdan soldan alma şeyler ile + ne idüğü belirsiz seo paketleri ile 1.sayfaya gelme hayalleri peşinde.
- 26-10-2017, 19:45:56The_Memo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak bu konuda sana katılıyorum ..hatta wordpressi doğrü durust kuramayanlarda var .hazır olsada
- 26-10-2017, 19:51:32Siteyi bir ara optimize etmiştik. Site sahibi çok titiz. Çok dikkatli ve istikrarlı. Böyle insanların her konuda başarılı olmaları kaçınılmaz. Ve böyle insanlar daima çok kazansınlar..
- 26-10-2017, 21:19:14Şöyle bir kural vardır, ve bu kuraldan kimse kaçamaz, "şans ilk defa güler, sonra ise ihanet eder", umarım bu menzil arkadaşımız bu projesinde sorun yaşamaz. Eğer milyonlarca dolarlık yazılım şirketim olsa, ve benim ürünümü orada paylaşsa, bir daha kimse Türkiye'de crack'li download sitesi açmaya cesaret edemez.
- 26-10-2017, 22:28:46katılıyorum yalnız yerli içerik sunmuyor, birde bu mesele var.ironturkish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama kimse kalıcı değildir. - 27-10-2017, 09:18:48Bir şey lazım olduğu zaman ilk baktığım site.
Hatta istediğim program orada yoksa, benzer programı araştırıp yine oradan indiriyorum.
Hem güvenilir (virüs derdin yok)
Hem kırık link yok (kırık link hiç denk gelmedim ama olduğu zaman hemen güncelleniyor)
Saçma sapan reklamlar yok (normal yere tıklayınca yeni pencerede açılan reklamlar)
Programların içinde olmaması gereken ek şeyler yok
Ayrıca her şeye menzil cevap veriyor. Bir de saçma sapan kurumsallık takıntısı da yok. Cevaplar içten ve çözüm odaklı.
Ne kadar kazandığını bilmiyorum ama bence adam hakediyor.