Herkes sürekli özgün içerik yazın hitiniz çok olur diyor.Mesela bir pc sitesi açtık diyelim.Yıllardır var olan ve büyük bir içerik arşivi olan chip.com.tr gibi sitelerin karşısında nasıl duracağız ?
Bu siteler köklü ve sürekli var olan siteler.Her durumda Google bu sitelere bizden daha çok ayrıcalık tanıyacaktır.Biz özgün içerik yazarak sizce bu siteleri geçebilirmiyiz.Buna aklınız yatıyormu ?
Özgün İçerik Diyorsunuz Ya Büyük Siteler
15
●1.263
- 16-05-2008, 22:44:10Üyeliği durdurulduözgün içerikten ne anladığımıza bağlı, eğer özgün içerğinin ne olduğunu bana sorarsan vereceğim cevap şu olur, internette bulunmayan bir konunun yazımı, ki bunun en bariz örneği kendi sitemdir, siyaset, felsefe, edebiyat, politika alanlarında kendi makalalerimi yazıyorum ve hitten bandwith yetiştiremeyecek duruma geldim.
- 16-05-2008, 22:48:00Eposta Aktivasyonu Gerekmekteboşver başka sitelerin karşısında durup durmamayı..sen özgün içerikli yap siteni bak kendi ziyarteçine kendi kazanacağın parana..teknoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

napalım chip.com.tr var diye o konuda site hazırlamayalım mı yani
edit:özgün içerik her zaman ama her zaman torpillidir - 16-05-2008, 22:51:08Ama insan emek verdiği bir sitenin iyi bir yere gelmesini istiyor.O kadar emek verip bir sürü özgün içerik yazıp bir yere gelememek de çok hayal kırıcı bir durum.
en yakın zamanda kişisel bir blog açıp makale yazacağım bakalım ne kadar hit geliyor.İnsan makale yazmakdan da korkuyor.Copy/paste yapılacak diye
.
- 16-05-2008, 22:53:19Üyeliği durdurulduMakale yazmaktan korkma, emin ol yazdığın özgün içeriğn karşığılını alıyorsun, copy paste yapmaları bile sana avantaj sağlıyor, emin ol bundan.teknoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-05-2008, 22:54:19Üyeliği durdurulduEvet ama sen zaten onlar ile kendini baska bir kullvara koymalisin.Sonucta onlarin dergileri var onlar ile boy olcusmen cok zor.
Yine aynisini diycem sana kendi icerigini yarat zaten giren girer ben mesela hep farkli yerlere takilirim icerikten icerigi fark var.Unutma onlar Porf editor, onun iyisi sen kendine ozel isler cikar. - 16-05-2008, 22:54:44konsept özgün olabilir örnek verirsek itiraf.com bi zamanların en hit sitesiydi,bir diğer örnek ekşisöz 1 milyon $ a ssg satmış siteyi yakın zamanda duyduğum kadarıyla konsepti özgün tutabilirsin makale yazmasanda


.