• 27-02-2017, 11:49:36
    #1
    Merhaba,

    Sorulan soru ve verilen cevaplarda özellikle "Pr5", "Pr8" gibi sitelerden ve bu sitelerden alınan backlink'lerden söz ediliyor. Pr, "Page Rank" anlamına geliyor. Peki bir site için Pr5 / Pr7 gibi ifadeleri neye göre kullanıyorsunuz? Siteleri bu şekilde derecelendirebileceğiniz bir başka site var mı? Yardımcı Olursanız Sevinirim
  • 27-02-2017, 11:51:58
    #2
    Pagerank google ın verdiği kaliteye göre puanlama sistemiydi, ama bikaç yıl oldu bitirdi pagerank sistemini. alexaya göre değerlendirilebilir artık.
  • 27-02-2017, 11:52:43
    #3
    O zaman Sitem 25.000 Sıradaysa Benden Üstteki Sitelerden Backlink Mi Almalıyım? Ben Bu soruyu Daha Ziyade Backlink Alırken Dikkatli Olmak İçin Sormuştum. Bu Arada Backlink Almak Bir "Black Hat Seo" Yöntemi Midir? yani Sandbox Tehlikesi Var Mıdır?
  • 27-02-2017, 11:56:53
    #4
    Maverick7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O zaman Sitem 25.000 Sıradaysa Benden Üstteki Sitelerden Backlink Mi Almalıyım? Ben Bu soruyu Daha Ziyade Backlink Alırken Dikkatli Olmak İçin Sormuştum. Bu Arada Backlink Almak Bir "Black Hat Seo" Yöntemi Midir? yani Sandbox Tehlikesi Var Mıdır?
    Çok detaylı bi soru sormuşsunuz aslında Anlatımı çok uzun. Özetle şöyle;
    • evet kendi sitenizden üst sıradakilerden almanızda fayda var.
    • Backlink nereden, nasıl ne zaman aldığınıza göre black hat seodur, yada değildir.
    • Sandbox tehlikeside aynı şekilde, zaman, kalite, içerik herşeye göre değişir.
  • 27-02-2017, 12:16:59
    #5
    Açıkçası Backlink meselesinde benden üstteki bir siteden link almanın mantığını anlıyorum. İçerik meselesini de... Zaman Konusunu Anlayamadım Ama? Zamandan Kasıt yeni kurulmuş - eski site midir? Ya da Backlink almak konusunda belli uygun zamanlar mı vardır?

    Çok Meraklıyım, Sorularım Umarım Sizi Bunaltmıyordur. Çok Ama Çok Teşekkürler.