http://prntscr.com/bok2p0
bunun gibi yüzlerce site bana link cıkısı yapmış araştırmalarım dogrultusunda
Footer linklerinde hep http://www.iy10.com/ bu adres yazıyor bu şahıslar sitem için anti seo mu yapıyor iyi mi sizce ne oluyor anlam veremedim sizce ?
Bu iyi mi kötü mü neden bu backlinkler geliyor
15
●946
- 04-07-2016, 18:38:28sorunda şu girdiğimde alakalı hiç bir linkimi göremedim sizce anti seo yapılıyor olabilir mi ama anti seo değilse çok faydalı olacak şeyleride engellemek istemiyorum aralarında birçok normal haber web sitesi de varRaKKaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-07-2016, 23:23:20Keywords üzerinden linkleme çalışması yapılıyor ve üst sıralarda olduğunuz kelimelere linkler ekleniyorsa genelde sitelere kodunuz eklenir google index alması sağlanır daha sonra kaldırılarak sıralamadan düşmeniz hedeflenir. Genelde bu kişiler paralı bağlantılar adı altında birden fazla kişi tarafından şikayet edilir. Bu durumun tutma oranı %40'dır.
- 05-07-2016, 01:41:07verdiğin linkteki site,sosyal imleme programı satan sitedir işlevi şu şekildedir,aylık ödeme yaparsın sana panel verir, o panelde knedi sitene veya seo yapmak istediğin siteye zaman ayarlı veya bir anda 100ler imleme çalışması yaparsın, şimdi düz mantık yapalım,kim senin siteni yukarı çıkarmak ister? tabiki hiç kimse, eğer bu çalışmayı sen yapmadıysan veya seo paket çalışması yaptırmadıysan ve alakasız yanı içeriğinde bulunmayan kelimelere link verilmişse, işlem şu şekildedir, adam senin sitene 100lerce imleme yapacak index aldıktan sonra kaldırıp siteni o kelimelerde veya geneli olarak aşağı alacak, başkada bir tahmin yürütülemez bu konuda bence günlük yavaş yavaş reddet işi uyandırmadan, beleş diyede kalsın deme pişman olursun ilerdeONET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer kaldırılmazsa ne ala ama ya kaldırılırsa? işte kafaya giren kurt burda sen karar ver
- 05-07-2016, 02:03:18link = yükseliş demek değildir. arkadaşa sağlanan linkler yararlı değil zararlıdır.ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-07-2016, 02:15:16Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Genel anlamda doğru söylemiş arkadaş. Lakin ben de eklemek isterim ki; söz konusu site denildiği üzre bu hizmetleri veren site. Sizin de böyle bir çalışma yapmadığınızı varsayarak noel baba nereden geldi demeli ve bu durumun art niyetli yapılmış olma ihtimali yüksek.ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iy10 sitesinden yöneticilere ulaşıp bu durumu şikayet edersen hem linklerinizi kaldırırlar. Hem de ilgili kişiye gerekeni yaparlar. En mantıklı çözüm bu olsa gerek..