Bir site spam yemiş ise yani tam spam bunu başka bir domaine yönlendirme işlemi neyi düzeltecek. Yine tam spam yiyeceksiniz. Google çok iyi yapıyor. 301 e karşı olanlar arasındayım piyasayı kirleten siteler, spam in dibine vuran siteler. Hakkı ile iş yapanların ekmeğine mani oluyorlardı. Ki tam spam site boş beleş haram sitedir. Biraz yasal yollarla ve helal sitelerde para kazanmaya odaklanmak lazım. Söz meclisten dışarıdır bilmeden spam yiyenlere sözüm yok.
Bir video vardı hahhhhh çok güzel oldu iyide oldu 😁
301 sonrası tam spam acil [r10+]
31
●2.057
- 02-07-2016, 00:25:32konu okumamışsınız bilip bilmeden boş yorum yapıyorsunuz. 301 çektikten sonra spam yediğimi söyledim. yasal olup olmamasını bilmeden bide giydirmişsiniz. konu haram helal meselesi değilki. bi görüşünüz varsa """konuyla ilgili""" belirtirsiniz.FR10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-07-2016, 00:57:54En alti dikkatli okuyalım, meclisten dışarı yazıyor.tristy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar. - 02-07-2016, 01:17:06Milyonlarca kurnaz 301 atıp seo çalışması yaptığını düşünüyor, hatta bazen işliyor. Bu sayede siteye devam ediyor, hiti belkide katlanıyor. İşte google'da bu yüzden kafayı yiyor ve 301'lerin %25'ine bu işlemi uyguluyor.
eski siteyi komple sil, sadece .htaccess bırak
301 yönlendirmesini doğru yaptığına emin ol
google bildirim verirse buradan paylaş ki bizde bakalım