Julwi adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Google Sıralama Hayrola
20
●1.841
- 30-05-2016, 00:40:50Üyeliği durdurulduSiz olayı çok yanlış anlamışsınız hocam. Konuda ''anlık index''ten bahsediliyor. Örneğin forumda bazı arkadaşlar programlar ile 100 forum tanıtımı vs. satışı yapıyor. Anlık index'e geçildiğinde, bir sitenin 1 günde 100 forumdan link alması ne kadar doğal duracaktır? Bunu bir düşünün. Bu olay gerçekleştikten sonra, toplu halde link alımları tamamen bitecek, zamana yayılmış ve olabildiğince doğal gözükecek olan link çalışmalarına yön verilecek
- 30-05-2016, 01:56:52Anlık index sistemi geldikten sonra örümcekler web üzerinde bulduğu linkleri taramayı bırakırsa link dönemi kapanır.
Sıralamalarda en çok etkiyi ise hit yapıyor botlarda linklerden sitelere gelen birer ziyaretçi görevi görüyor ve sıralama artırıyordu anlık index ile çalışırsa örümceklere de pek ihtiyaç kalmaz sonuç dalgalanma - 30-05-2016, 16:12:52Aynen öyle hocamdirector adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama tam anlamıyla durdu diyemeyiz. Yükseliyor ama 1-2 sıra 3-5 sıra sonra geri düşüyor. 2-3 haftadır dediğin gibi bir sıkıntı mevcut bariz yani.
- 30-05-2016, 18:14:36Ben her f5 attığımda bir ilk sayfa bi 2. sayfada olduğumu bilirim( saniyede 1 kez f5 ) bu durum herkezde aynı sektör film sektörü bu arada.
- 31-05-2016, 18:31:51Üyeliği durdurulduhit gelen kelimelerim sıralamada artık yok. film dizi sektorundeyim ve bu sektorde düzgün iş yapmayan çok insan olduğunu biliyorsunuzdur. saatlerimi verip dizi upload ediyorum titiz bir şekilde ve google bey bunu sıralamadan atıp benim yerime aynı dizinin arama sonuçlarına diziyle alakası olmayan uyduruk bir spam site yerleştiriyor. aman ne büyük mühendislik!
Ama tam anlamıyla durdu diyemeyiz. Yükseliyor ama 1-2 sıra 3-5 sıra sonra geri düşüyor. 2-3 haftadır dediğin gibi bir sıkıntı mevcut bariz yani.

