Merhaba Arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi en çok aranan kelimelerden biride hava durumu, özellikle şehirsel hava durumları. Ancak bir ilin hava durumunu aradığımızda google direk o şehir hakkında sonuçları siteye girmeden gösteriyor. Sizce yinede bu sektör'e girmeye değermi hit gelirmi ?
Örnek : istanbul hava durumu - 1.8 Milyon aylık aranma hacmi
Hava Durumu Sektörü
16
●958
- 15-05-2016, 04:17:17
- 15-05-2016, 10:28:20mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Arama sonucundan da önce görüntüleniyor
haftalık hava durumu vb kelimeler daha şanslı bence..
- 15-05-2016, 12:07:28Genellikle akıllı telefon kullananların yararlandığı sistemler belli. Örneğin IPhone'de kendi hava durumu uygulaması mevcut. Ancak bu kadar olan potansiyelde biraz fark yaratılarak ve sağlam bir altyapı oluşturularak az da olsa pay alınabilir. Denemek gerek.
- 15-05-2016, 14:10:00Yenilik getirmeden pastadan pay almak çok zor.
Yola çıkacaklar için güzergah üzerindeki şehirlerin hava durumunu gösteren bir site/uygulama yapabilirsiniz. Ziyaretçi saat kaçta yola çıkacağını ve saat kaçta gideceği yere varacağını yazacak sistem saatleri otomatik ayarlayıp şehirlerden geçerken o saatte yağmur, kar, fırtına gibi durumlar varsa gösterecek.
Yabancılar yapmışlar:
http://www.accuweather.com/en/drivin...ctions-weather
mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 15-05-2016, 14:48:38Bugün şemsiye almalı mıyım?
Bugün arabada buz kazıyacak mıyım?
Bu gece don olacak mı?
Böyle bir uygulama güzel olabilir - 15-05-2016, 18:27:46Hocam herkes ya uygulamalardan bakıyor ya da Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden bilgi alıyorlar. En üste çıkıp ziyaretçileri çekmeniz çok zor. Bence boşa kürek çekmek olur. Ama yine de karar sizin.mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

haftalık hava durumu vb kelimeler daha şanslı bence..